Apmēram tā izskatīsies jaunais Mercedes-Benz GLE

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mercedes-Benz vēstījums, kas pavada šo dizaina skici: garlaicībai nav vietas.
Mercedes-Benz vēstījums, kas pavada šo dizaina skici: garlaicībai nav vietas. Foto: Mercedes-Benz

Pēc apmēram mēneša Parīzes automobiļu izstādē Mercedes-Benz parādīs jauno GLE, ko agrāk pazinām kā M klasi.

Modelis GLE Parīzē tiks prezentēts kā 2019.gada modelis. Pilnā augumā GLE tiks parādīts tikai oktobra sākumā, taču jau tagad Mercedes-Benz publicējuši vienu dizaina skici un videoklipiņu ar tumsā noslēptu GLE frontālā skatā, kurš demonstrē savu LED gaismu grafiku.

No šā auto ko noprast ir visai grūti, taču dizaina skice demonstrē, kādas būs aptuvenās izmaiņas GLE ārējā dizainā. Redzams, ka apvidnieks un arī modifikācija ar kupejīgo virsbūvi (GLE Coupe) frontāli vairāk līdzināsies X klases pikapiem ar spēcīga izskata radiatora režģi un salīdzinoši šauriem lukturiem. 

Ievērojamas izmaiņas paredzamas jaunās GLE saimes automobiļu salonā, kur noteikti parādīsies arī informācijas un izklaides iekārtas ar liela izmēra platekrāniem, kādus tagad var sastapt arī Mercedes-Benz klāsta mazākajos pārstāvjos. Piemēram, A klases sedanā, kā foto pievienots zemāk.

Foto: Mercedes-Benz
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu