Škoda publisko jaunas Kodiaq RS dizaina skices

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Škoda Kodiaq RS
Škoda Kodiaq RS Foto: Škoda

Jau pavisam drīz Parīzes autošovā pasaules debiju piedzīvos Škoda karstākais SUV automobilis Kodiaq RS. Automobilis pagaidām tiek rūpīgi slēpts, taču potenciālie interesenti ik pa laikam tiek kārdināti ar dažādām dizaina skicēm. Tagad Škoda publiskojuši divus attēlus, kuros Kodiaq RS redzams pilnā augumā.

Lai gan šīs ir dizaina skices, Škoda norāda, ka tās sniedz labu ieskatu gaidāmā auto vizuālajā noformējumā.

Piemēram, priekšpusē galvenie akcenti būs melni spīdīgs radiatora režģis ar zīmola sportiskākajiem modeļiem rezervēto vRS emblēmu uz tā, agresīvāka dizaina bampers un izteiksmīgi konturēti pilno LED gaismu bloki. 

Foto: Škoda

Kopā ar radiatora restei pieskaņotiem durvju rāmjiem, spoguļu korpusiem un jumta reliņiem, 20 collu riteņiem, īpašu aizmugurējo bamperu, kurā ir atstarotājs visā mašīnas platumā, kā arī diviem labi redzamiem izplūdes sistēmas uzgaļiem, auto āriene vēsta par to, kas atrodas zem motora pārsega. Un tas ir Škoda pastāvēšanas vēsturē jaudīgākais dīzeļdzinējs - 2 litru TDI ar 240 zirgspēkiem.

Var piebilst, ka 2016.gada nogalē Škoda Kodiaq, kurš tik tikko bija ieradies Latvijā ieguva titulu Latvijas Gada auto 2017.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu