Pārvērtības: dzīve pēc šova "Caur ērkšķiem uz..."

Gerda Pulkstene
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jānis škapars tvnet

Tuvojoties jaunajai skandalozā šova "Caur ērkšķiem uz..." sezonai, "Egoiste" uz pārvērtībām aicināja trīs šova pirmās sezonas dāmas - kaislīgo Daigu, sirsnīgo Laimu un šarmanto Lindu. 

Ja atminamies kanāla "STV Pirmā!" šova "Caur ērkšķiem uz..." pirmo  sezonu, noteikti skatītājiem atmiņā uzausīs šīs trīs tik dažādi kolorītās, nebaidīšos teikt - sievišķīgās un drosmīgās dāmas Daiga, Laima un Linda.

Foto: Jānis Škapars
Foto: Jānis Škapars
Foto: Jānis Škapars

Tieši tāpēc, tuvojoties jaunajai šova sezonai, "Egoiste" vēlējās satikt tieši viņas, lai uzzinātu, kāda ir dāmu dzīve šobrīd: 

  • kā dzīve mainījusies pēc šova;
  • vai dāmas ir sasniegušas savus sapņus;
  • kādi pārdzīvojumi palikuši atmiņā;
  • kāda ir viņu šī brīža privātā dzīve;
  • ko viņas novēl nākamajām dalībniecēm;
  • un vēl un vēl...
Foto: TVNET

Tomēr galvenais, neatkarīgi no viņu atbildēm intervijā, bija vēlme viņas palutināt un iepriecināt, dāvājot pārvērtības, kas tapa sadarbībā ar ilggadēju projekta sabiedroto, skaistumkopšanas salonu "Hairriga".

Foto: TVNET
Foto: Jānis Škapars
Foto: Jānis Škapars

Lūk, neliels ieskats šajā burvīgajā dienā, bet pārvērtību pirmo sēriju gaidi jaunnedēļ, kad redzēsi un dzirdēsi mūsu projekta varoņu stāstus un pārvērtības!

P.S. Dāmas tik tiešām ir burvīgas un, jāatzīst, mēs daudz ko varam no viņu pieredzes mācīties vai vismaz aizdomāties... 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu