Pārvērtības: Laimas dzīve pēc šova "Caur ērkšķiem uz..."

Gerda Pulkstene
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Laima pirms un pēc pārvērtībām
Laima pirms un pēc pārvērtībām Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tuvojoties jaunajai skandalozā kanāla "STV Pirmā!" šova "Caur ērkšķiem uz..." sezonai, "Egoiste" uz pārvērtībām aicināja trīs šova pirmās sezonas dāmas - kaislīgo Daigu, sirsnīgo Laimu un šarmanto Lindu. Pirmajā pārvērtību sērijā redzēsim, kādas pārmaiņas un jaunas atziņas dzima divdesmit trīs gadus vecajai Laimai. 

Rīdziniece ar jaunu darbu

Pēc šova "Caur ērkšķiem uz..." pirmās sezonas beigām apritējis jau ir vairāk nekā gads. Kā ir mainījusies Laimas ikdiena?  Laima šobrīd ir jau iekārtojusies uz stabilu dzīvi Rīgā un ir mainījusi darbavietu. "Es vairs nestrādāju peintbola parkā, kurā, kā atceraties, pēc šova man piedāvāja darbu.

Kāpēc? Es pārstrādājos - uzņēmos pārāk daudz atbildības un lietu. Sapratu, ka teju 80% manas dzīves sāk sastādīt šis darbs.

Tas man lika pārtraukt darba attiecības," stāsta Laima.  Šobrīd Laima strādā saimniecības preču noliktavā, kur viņas ikdiena paiet, pakojot preces. Tomēr šajā darbā esot superīgs kolektīvs un Laima ir apmierināta ar darbiņu. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Attiecībās brīva. Meklē pieaugušu sievieti...

"Esmu joprojām brīva - tas ir pavisam noteikti. Bija vairāki piedāvājumi no meitenēm draudzēties, bet

tas viss nav tik vienkārši, atrast īsto - ieraudzīt cilvēku un, hei, esam kopā! Tur jābūt ķīmiskajai saiknei," secina Laima, kura aizvien meklē savu liktenīgo sievieti. "Esmu gājusi uz randiņiem, satikusi jaukas personības, bet tās tomēr nesaderēja ar manu personību..."

Uz jautājumu, kāda tad būtu Laimas ideālā draudzene, viņa padomā un sniedz atbildi: "Agrāk es atbildētu vienkārši - skaista un gudra. Tagad varu pateikt, ka meklēju pieaugušu sievieti. Cilvēku, ar kuru tu vari komunicēt kā pieaugušais, kuram ir loģiskā domāšana kā man. Ar kuru kopā var rast izeju no jebkuras situācijas un, galvenais, lai kopā var arī pajokot. Doties garās pastaigās, pafilozofēt..."

Kā pati Laima saka, meklē elementāras lietas, kas tomēr mūsdienās ir grūti sasniedzamas...

LAIMAS FOTO NO ŠOVA "Caur ērkšķiem uz..."

Laima: pirms šova bija laiks, kad nevēlējos dzīvot

Kāda tad ir Laimas dzīve pēc šova un ko šovs viņai ir devis? "Šovs man devis ir jaunu dzīvi! Pirms šova es jau biju padevusies dzīvei. Dzīve bija mani novedusi ļoti zemā situācijā.

Jā, es vairs negribēju dzīvot! Šovs man atklāja to, ka ir citi veidi un iespējas, kā dzīvot. Ka var domāt arī virspusēji, ne tikai padziļināti. Atkāpties un atrast citu ceļu," pateicīgi stāsta pirmās sezonas dalībniece Laima. 

Nenoliedzami, kaislīgāko šovu fanu populārākais jautājums ir, vai Laimai aizvien ir attiecības ar Kristu. "Nē, es neuzturu ar viņu kontaktu. Kad reiz jautāju viņai, kā viņai tur ārzemēs sokas, viņa man atbildēja - labāk nekā tev! Tad lai viņai iet labi..."

Laima un Krista šovā "Caur ērkšķiem uz..."
Laima un Krista šovā "Caur ērkšķiem uz..." Foto: Publicitātes foto

Visu, tikai ne kleitu!

Kad jautājām, ko Laima šodien vēlas ieraudzīt spogulī, kad pārvērtības būs beigušās, viņa atbild, ka cer rast sevī jaunu personību: "Es vēlētos atklāt sevī jaunu "es"." Laimai bija pazudušas idejas, ko paveikt ar saviem matiem, kā uzlikt meikapu. Tāpat viņa arī bija sava īstā stila meklējumos. Vienīgais, ko Laima minēja, - ka nevēlas tērpties kleitā, šim apģērba gabalam viņa nejūtas tuva un gatava. 

Tad skat, kas mums ar skaistumkopšanas salona "HAIRRIGA" komandu izdevās!

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

 SKATIES PĀRVĒRTĪBU PROCESU FOTOGALERIJĀ

PĀRVĒRTĪBU GALA REZULTĀTS: PIRMS UN PĒC 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Laima par pārvērtībām

"Es jūtos kā jauns cilvēks. Šī diena pagāja kā katras sievietes sapnis. Paldies liels jums un jūsu komandai," aizrautīgi stāsta Laima. Uz jautājumu, kas paticis visvairāk, Laima atbild: "Mani mati. Matos izdzītās latviešu zīmes un kā tie ieveidoti!" Bet vislielākais atklājums bijis meikaps - tieši izceltās acis. "Nekad nebiju domājusi, ka man kas tāds var piestāvēt. Ļoti skaisti," atzīst pārvērtību dalībniece. 

Jaunās sezonas "Caur ērkšķiem uz..." dalībniecēm Laima novēl divas lietas: ticību sev un nekad nepadodieties, doties uz priekšu!

LAIMA PĒC PĀRVĒRTĪBĀM

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Noslēdzoties projektam, tā dalībniece saņēma burvīgas kosmētikas dāvanas no firmas «Algotherm», kā arī varēja baudīt vakariņas itāļu restorānā «Galleria D'arte».

Foto: Publicitātes foto

Paldies visai projekta komandai - mūsu stāsta varones jau sen bija pelnījušas šādu palutināšanu

  • Paldies skaistumkopšanas salonam «HAIRRIGA» par skaistajām pārvērtībām!
  • Īpaši meistarēm: Evita Erdmanei, Zanei Neilandei, Ilutai Žoglai un Svetai Bobrikai!
  • Paldies televīzijas kanālam "STV Pirmā!" par sadarbību.
  • Paldies apģērbu veikalam «Monton» un "ENZO" par elegantajām kleitām un kostīmu, kurā tērpām un fotografējām mūsu pārvērtību varones.
  • Paldies itāļu restorānam «Galleria D'arte» par viesmīlību un gardajām vakariņām, kuras tas cēla galdā mūsu pārvērtību varonei.
  • Paldies  «Algotherm» un "SexyStyle" par fantastiskajām dāvanām.
  • Paldies modes un izklaides centra «Rīga Plaza» vadībai par sadarbību.
  • Jau nākamnedēļ iepazīsim nākamo projekta "Pārvērtības: dzīve pēc šova "Caur ērkšķiem uz..."" dalībnieci
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu