Uģis Kuģis: sieviete nekad nedrīkst būt viena. Citādi viņa paliek vīrišķīga (5)

"Karsts viedoklis"
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STV

Vēdiskais skolotājs Uģis Kuģis par sieviešu vientulību runā kā par lielu problēmu, kas atstāj sekas - sieviete paliek vīrišķīga. "Pēc vēdiskās kultūras sieviete nekad nedrīkst būt viena - viņai vienmēr līdzās jābūt vīrietim. Vienalga vīrs, dēls, tēvs vai brālēns..."

 "Sieviete nekad nedrīkst būt viena. Viņai vienmēr līdzās jābūt ir vīrietim. Kad viņa piedzimst - pirmais vīrietis viņai ir tēvs. Kad tēvs izdod meitu pie cienīga vīra. Kad sieviete pieaug, par viņu rūpējas dēls vai meitas vīrs.

Bet, ja sieviete palikusi viena, tad jārūpējas dēlam. Vai, ja sieviete izšķiras, tad viņas tēvam jāpaņem atpakaļ savs pienākums vai arī brālim. Sievietei pēc būtības nevajag būt vienai. Sieviete ir ļoti nepasargāta, esot viena viņa paliek vīrišķīga - sāk cīnīties, braukt ātri ar mašīnu, viņa lien visur iekšā un visu laiku grib par kaut kio cīnīties.

Bet sievietes skaistākā daļa vienmēr ir tā, ka viņa ir mierīga. Ka viņa necīnās - tikai saka "Lūdzu...". Kā saka vēdās, sieviete paskatās un vīrietis izdara! 

Sievietei jāsaprot ir viens - viņai blakus nevar būt vīrietis, ja pati uzvedās kā vīrietis. 

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu