Dānijā norisinās plaša policijas operācija; slēgti tilti un prāmju kustība

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Policijas operācijas dēļ Dānijas policija piektdien aptuveni uz divām stundām slēgusi tiltus, kā arī apturējusi prāmju un vilcienu kustību uz un no Zēlandes, paziņojusi Dānijas policija. Zēlande ir Dānijas lielākā sala, uz tās atrodas Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena.

Zēlandes sala tika norobežota arī no Zviedrijas un Vācijas. Policijas operācijā tika iesaistīti arī Dānijas bruņotie spēki, ziņu aģentūrai "Reuters" apliecināja armijas preses pārstāvis.

Policija meklēja melnu Zviedrijā reģistrētu automašīnu "Volvo", kurā, iespējams, atradās trīs cilvēki. Šīs personas tiek turētas aizdomās par nopietnu noziegumu, atklāja Kopenhāgenas policija.

Zviedrijas laikraksts "Aftonbladet", atsaucoties uz anonīmu avotu policijā, vēsta, ka šī lieta, visticamāk, ir saistīta ar cilvēka nolaupīšanu.

Tilti, kas savieno Zēlandi ar Fīnas salu un Zviedriju, tika slēgti uz aptuveni divām stundām. Tika apturēta arī prāmju satiksme uz Vāciju un Zviedriju, kā arī slēgta Kopenhāgenas centrālā dzelzceļa stacija.

Tiltu slēgšana izraisījusi garas automašīnu rindas tiltu pakājē, ziņo LETA.

Uz Dāniju un Zviedriju savienojošā Ēresunda tilta satiksme slēgta virzienā uz Zviedriju. Pretējā virzienā satiksme neesot traucēta, ziņo vietējie mediji.

Uzņēmums, kas apkalpo Ēresunda tiltu, apstiprinājis, ka tas ir slēgts.

"Vienīgais, ko es pašreiz varu pateikt, ir, ka mēs esam slēguši pēc policijas pieprasījuma," paziņoja uzņēmuma preses pārstāvis.

Kopenhāgenas lidosta, spriežot pēc lidostas mājaslapas, joprojām darbojas.

Kopenhāgenas policija vēlāk tviterī paziņoja, ka tilti atkal ir atvērti un prāmji atsākuši kursēt.

Dānijas raidorganizācija TV2 ziņoja, ka uz lielceļa netālu no Roskildes manīts policijas helikopters un policisti ar suņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu