Hyundai ļaus ieskatīties kompānijas dizaina nākotnē

Ingars Tenis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Hyundai Le Fil Rouge Concept
Hyundai Le Fil Rouge Concept Foto: Hyundai

Jau nākamnedēļ durvis vērs Parīzes automobiļu izstāde. Starp daudzajiem autoražotājiem, kas būs ieradušies izrādīt savu jaunāko produkciju, būs arī Hyundai, kā stendā konceptautomobilis Le Fil Rouge demonstrēs zīmola dizaina attīstības virzienu.

Runājot par šo konceptauto, Hyundai ir visnotaļ lakoniski. Uzņēmums vien norāda, ka iepriekš konceptauto Intrado materializējās sērijveida modelī Kona, savukārt FE Fuel Cell Concept dīleru salonos nonāks kā elektriskais NEXO.

Foto: Hyundai

No tā varam secināt, ka arī Le Fil Rouge līdzīgs transportlīdzeklis reiz kļūs par sērijveida auto. Un, spriežot pēc virsbūves formas, tas būs fastback tipa spēkrats ar piecām durvīm un kupejisku siluetu.

Foto: Hyundai

Piedevām, konceptauto ārējā dizainā redzama Sensuous Sportiness jeb juteikliskā sportiskuma dizaina valoda, kas jau tuvākajā nākotnē caurvīs visu Hyundai modeļu klāstu - no sedaniem līdz apvidniekiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu