Trīs Īrijā bojā gājušo latviešu makšķernieku nāves cēlonis - noslīkšana

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustrativs attēls
Ilustrativs attēls Foto: Sputnik/Scanpix

Autopsijā noskaidrojies, ka trīs Īrijā bojā gājušo latviešu makšķernieku nāves cēlonis bija noslīkšana, ziņo portāls "The Irish Times". Trīs vīriešu līķi svētdien tika atrasti ūdeņos pie Kūnannas ostas Kerri grāfistē netālu no apgāzušās laivas.

Vēl tiek gaidīti toksikoloģijas un citu analīžu rezultāti. Taču nekas neliecina par citiem apstākļiem vai nāves cēloņiem, norāda portāla informācijas avoti.

Īrijas policija komunicē ar bojāgājušo ģimenēm, lai sakārtotu ar bērēm un mirstīgo atlieku atgriešanu saistītos jautājumus.

Jaunākais no bojāgājušajiem - 30 gadus vecais Jurijs Burceuss - bija nesen apprecējies. Viņš strādāja atkritumu pārstrādes uzņēmumā Kilarnijā, kas publicēja paziņojumu par kolēģa zaudējumu.

Kā vēsta "The Irish Times", incidentā dzīvību zaudēja arī 57 gadus vecais Anatolijs Teivāns un 38 gadus vecais Valērijs Klimentjevs.

Īrijas policija un vietējie iedzīvotāji pauduši neizpratni par nelaimes gadījuma cēloņiem un to, kā apgāzusies laiva vairākas stundas palika nepamanīta.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu