Jemberga: Putra politiķu valodā un izteiksmes formā demonstrē baigo putru galvā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

"Putra [politiķu] valodā, izteiksmes formā, likumu rakstīšanā, kādu redzam pēdējos gados, demonstrē baigo putru galvā," tā TVNET diskusiju cikla "Esi priekšnieks! Pieņem darbā deputātu!" noslēguma raidījumā sacīja Baltijas pētnieciskā žurnālistikas centra “Re:Baltica” žurnāliste Sanita Jemberga.

"Piemēram, [politiķiem raksturīgais] “zinu, bet nevaru teikt” parastam cilvēkam rada priekšstatu, ka ir elitāra grupa, kas zina, bet neko jums neteiks. Cilvēks tur sēž, viņam neviens neko nesaka, tad atnāk kāds, kurš runā skaidru valodu, un viņš "pavelkas", sacīja Jemberga.

Pilns video:

"Ceru, ka tā būs mācība jebkurai nākamajai Saeimai, ko ievēlēs, jo es esmu politiku vērtējusi kopš 1995. gada, un man jāsaka, ka putra valodā, izteiksmes formā, likumu rakstīšanā, kādu redzam pēdējos gados, demonstrē baigo putru galvā. Cilvēki nespēj izteikties skaidri, nespēj pateikt, ko viņi vēlas sasniegt, un turklāt arī baidās to izdarīt, un tas ir biedējoši."

Jau vēstīts, ka trešdien TVNET noslēdza priekšvēlēšanu diskusiju ciklu "Esi priekšnieks! Pieņem darbā deputātu!". Taču jau sestdienas vakarā pulksten 20:15 atkal tiksimies mūsu studijā, lai tiešraidē kopā ar ekspertiem un jums spriestu par vēlēšanu gaitu un rezultātiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu