Te tas ir - septiņvietīgais BMW X7

Ingars Tenis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BMW

Bavārijas autobūves uzņēmums prezentējis savu lielāko apvidnieku X7 (G07), kas veidos konkurenci tādiem premium automobiļiem kā Mercedes-Benz GLS un  Range Rover.

Ja salīdzina ar X5, X7 ir par veseliem 229 milimetriem garāks, savukārt riteņu bāze ir par 130 mm garāka. Tādējādi attālums starp X7 bamperiem ir 5151 milimetrs, kas ir vairāk nekā Mercedes-Benz GLS un Cadillac Escalade, raksta Motor.ru.

X7 salonā pēc noklusējuma ir septiņas septiņas sēdvietas, taču pēc klienta pieprasījuma otrās rindas dīvānu var aizstāt ar diviem atsevišķiem sēdekļiem. Visi sēdekļi tādā gadījumā ir elektriski regulējami.

BMW X7
BMW X7 Foto: BMW

Jau bāzes komplektācijā X7 ir četru zonu klimata kontrole un panorāmas jumts. Kā opciju varēs dabūt piecu zonu klimata kontroli, vēl lielāku stikla jumtu Sky Lounge, atsevišķas vadības ierīces no stikla, Bowers & Wilkins audiosistēmu un izklaides sistēmu aizmugurējiem pasažieriem.

Sākotnēji X7 pircējiem būs iespēja izvēlēties starp diviem benzīna un diviem dīzeļdzinējiem. xDrive50i būs 4.4 litru V8 motors ar 462 zirgspēkiem, savukārt xDrive40i- 3 litru sešu cilindru turbo motors ar 340 ZS. Trīs litru sešcilndru dīzeļdzinējam tikmēr būs divas jaudas pakāpes - 265 ZS modelī xDrive30d un 400 ZS modelī BMW X7 M50d. 

BMW X7
BMW X7 Foto: BMW

Visus motoru komplektēs ar 8 pakāpju automātisko transmisiju, un visiem auto būs pneimatiskā piekare ar elektroniski vadāmiem amortizatoriem un 80 mm diapazonā maināmu klīrensu.

BMW X7
BMW X7 Foto: BMW
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu