Twitter: "Politiķiem rudenī rādās nevis veļi, bet gan valdības aprises" (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts prezidents Raimonds Vējonis (centrā) un 13. Saeimā ievēlētās partijas "KPV LV" pārstāvji - valdes loceklis Atis Zakatistovs (no kreisās), valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš, premjera amata kandidāts Aldis Gobzems un valdes loceklis Didzis Šmits tikšanās laikā Rīgas pilī.
Valsts prezidents Raimonds Vējonis (centrā) un 13. Saeimā ievēlētās partijas "KPV LV" pārstāvji - valdes loceklis Atis Zakatistovs (no kreisās), valdes priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš, premjera amata kandidāts Aldis Gobzems un valdes loceklis Didzis Šmits tikšanās laikā Rīgas pilī. Foto: Edijs Pālens/LETA

Kopš vēlēšanām pagājušas jau divas nedēļas, taču šķiet, ka valdības veidošanas sarunas tuvākajās dienās vēl nevainagosies ar vienošanos. Par savstarpējo sastrādāšanos šovakar tika runāts arī raidījumā "Tieša runa", un, kā allaž, par dzirdēto viedoklis ir arī mikroblogošanas vietnes Twitter lietotājiem.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu