Prezentēta jaunākā Kena Bloka riepu svilināšanas mašīna

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: YouTube.com/TheHoonigans

Kens Bloks, kura vārdam mūsdienās skaidrojums jau vairs nav nepieciešams, kā arī spēcīgu auto cienītāju grupējums The Hoonigans, veidojot kārtējo, nu pēc pēc skaita desmito Gymkhana videogrāvēju, ir uzbūvējuši īpašu pikapu. Tas izstrādāts kopā ar kompāniju, nodēvēts par Hoonitruck un ārēji kaut nedaudz līdzinās 1977.gada Ford F-150.

Kamēr rallija, rallijkrosa un citu motoru sporta veidu entuziasts Kens Bloks gatavojas šajā nedēļas nogalē paredzētajam WRC posmam Spānijā, viņa domubiedri pasaulei prezentējuši Hoonitruck. Līdzīgi kā jau pazīstamajam 1400 zirgspēku Hoonicorn, kas ir kā ir modificēts Ford Mustang, arī Hoonitruck ir ļoti, ļoti maz kopīga ar ielas automobili. Kopīgi varētu vien atsevišķi virsbūves paneļi vai to dizains.

Tā pamatā ir cauruļu rāmis, kas papildināts ar agregātiem braukšanai šova cienīgā manierē. Tas ir - automobilim ir sacīkšu pilnpiedziņa, sešu pakāpju sekvenciālā transmisija un pats galvenais - 927 ZS, 952 Nm EcoBoost V6 turbo motors ar 3,5 litru darba tilpumu, kam patiesībā ir daudz kopīga ar Ford GT, kurš startēja Lemānas sacensībās. Kā norāda Motor.ru, viena no šā dzinēja īpatnībām ir 3D printerī izgatavots ieplūdes kolektors.

Foto: YouTube.com/TheHoonigans

Kā jau minēts, iepriekšējais pēc īpaša pasūtījuma būvētais Kena Bloka auto bija 1965.gada Ford Mustang līdzinieks. Tā izstrādē piedalījās drifta braucējs Vons Gitins jaunākais un viņa firma RTR. Šim auto ir uzstādīts uguns mēles spļaujošs 6,7 litru V8 sacīkšu dzinējs ar 1400 ZS.

Foto: YouTube.com/TheHoonigans

Starp citu, YouTube Gymkhana 10 tiks publicēta 10.decembrī. Amazon televīzijas lietotāji to varēs noskatīties jau 7.decembrī.

Laika īsināšanai - zemāk viens no Bloka priekšnesumiem Jūtas tuksnesī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu