Krievijas amatpersona jauniešiem: Valsts nelūdza jūs dzemdēt, valsts jums neko nav parādā (12)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Krievijas Sverdlovskas apgabala Jauniešu politikas departamenta vadītāja Olga Glackiha, atbildot uz jautājumu par finansējuma piešķiršanu bērnu un jauniešu projektu īstenošanai, paziņojusi, ka valsts jaunatnei neko neesot parādā, vēsta Krievijas medijs “Meduza”.

Šādu viedokli amatpersona paudusi Sverdlovskas apgabala pilsētā Kirovgradā, tiekoties ar jauniešiem, kas kā brīvprātīgie piedalās dažādu projektu īstenošanā.

“Jaunie cilvēki uzskata, ka valsts viņiem visu ir parādā. Nē, valsts jums principā vispār neko nav parādā. Jums ir parādā jūsu vecāki, jo viņi jūs radīja. Valsts nelūdza viņus jūs dzemdēt,” norādīja Glackiha.

Šo tikšanos filmēja vietējais televīzijas kanāls “Eho-TV 24”.

Savukārt, kā vēsta Krievijas medijs RBK, bērnu vecākiem Glackiha ierosinājusi vairāk ieguldīt savos bērnos, tāpat kā to darot valsts.

Amatpersona uzsver, ka jauniešiem pašiem būtu jābūt atbildīgiem par savu nākotni, necerot uz palīdzību no valsts.

“Valsts jums neko nav parādā. Jums viss ir jāizdara pašiem. Tā ir jūsu dzīve,” Glackihas teikto citē Krievijas medijs RBK.

29 gadus vecā Glackiha Sverdlovskas apgabala Jauniešu politikas departamentu vada kopš 2016.gada.

Glackiha ir 2004.gada Atēnu olimpiskā čempione mākslas vingrošanā grupu vingrinājumos.

Sverdlovskas apgabala gubernators Jevgeņijs Kuivaševs Glackihas izteikumus jau nodēvējis par nekorektiem.

Viņš arī solījis rūpīgi izvērtēt Glackihas izteikumus, lai noskaidrotu, vai runa varētu būt par pārteikšanos vai pārdomātu pozīciju.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu