Stepaņenko arī 13. Saeimā darbosies kā pie frakcijām nepiederoša deputāte (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

​No partijas "Saskaņa" vēlēšanu saraksta 13. Saeimā ievēlētā Jūlija Stepaņenko arī jaunajā parlamenta sasaukumā strādās kā neatkarīga, pie frakcijām nepiederoša deputāte, liecina Stepaņenko ieraksts sociālajā tīklā "Facebook".

Stepaņenko informēja, ka ar "Saskaņas" frakciju panākta vienošanās sadarboties un atbalstīt vienam otru tad, ja tas nav pretrunā ar katra vērtībām.

"Teikšu jums tā, ka nemainīsies šajā situācijā pilnīgi nekas, tikai pie manas uzstāšanās vairs nebūs šiltīte "Saskaņa"," skaidroja Stepaņenko, piebilstot, ka viņa turpinās strādāt iedzīvotāju interesēs.

No publicētās vienošanās izriet, ka abas puses plāno nekritizēt un atbalstīt viena otru.

Stepaņenko nebija partijas "Saskaņa" biedre, bet startēja no šī politiskā spēka saraksta Saeimas vēlēšanās. Stepaņenko darbojas politiskajā spēkā "Gods kalpot Rīgai". Arī iepriekšējā Saeimas sasaukuma laikā Stepaņenko nepiedalījās "Saskaņas" frakcijas sēdēs.

TV3 raidījums "Nekā personīga" 2016. gadā vēstīja, ka Stepaņenko nedrīkstot piedalīties "Saskaņas" frakcijas sēdēs. Raidījums arī ziņoja, ka "Saskaņa" un GKR toreiz parakstīja speciālu līgumu Stepaņenko dēļ. Līgums esot noteicis, ka abas partijas par Saeimas un Rīgas domes jautājumiem lemj atsevišķi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu