Pēc kritiena no ēkas jumta vīrieti nogādā slimnīcā ar smagām traumām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Trešdien Rīgā pēc kritiena no ēkas jumta slimnīcā ar smagām traumām tika nogādāts 51 gadu vecs vīrietis, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte.

Vīrietis veica remontdarbus uz ēkas jumta, taču nokrita no vairāku metru augstuma. Viņš slimnīcā tika nogādāts ar nopietniem ķermeņa daļu ievainojumiem, tostarp galvas, kājas un muguras traumām.

Pierīgā cieta 45 gadus vecs vīrietis, kurš, palīdzot celtniecības darbos uz jumta, paslīdēja un nokrita no jumta. Vīrietis slimnīcā tika nogādāts ar vairākiem nopietniem ķermeņa daļu ievainojumiem, tostarp galvas, muguras un rokas traumām, kā arī iekšējo orgānu bojājumiem.

Latgalē 46 gadus vecs vīrietis, strādājot būvlaukumā, paklupa un nejauši iekrita bedrē, gūstot krūškurvja traumu. Arī viņš tika nogādāts slimnīcā.

Kurzemē 51 gadu veca sieviete pulēja grīdu ar pulējamo iekārtu. Sieviete pieskārās iekārtas elektrības vadam, kurš vietām bija bez aizsargkārtas, kā rezultātā guva elektrotraumu un tika nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 879 izsaukumiem, no kuriem 137 bija saistīti ar traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu