Decembra mēneša horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Uzzini, ko sola ziemas mēnesis - decembris!

Auns
Auns Foto: Depositphotos

AUNS Decembra pirmajā nedēļā būsi izveicīgs, strādīgs, spēsi daudz ko panākt ar savu neatlaidību un enerģiskumu. Lieti noderēs tavas līdera dotības un oratora spējas. Slēdzot līgumus, pratīsi panākt sev izdevīgus nosacījumus. Otrā un trešā nedēļa var vairāk akcentēt privātās dzīves aktualitātes. Saskarsmē ar mīļoto var rasties zināmas domstarpības. Kādam tās skars ģimenes budžeta jautājumus, citam attiecību peripetijas. Katrā ziņā, no tevis tiks prasīta savaldība un spēja uzklausīt partneri, ņemt vērā viņa vajadzības. Tuvojoties mēneša nogalei, lietas personīgajā dzīvē pamazām sāks uzlaboties un tu atkal vairāk uzmanības koncentrēsi darbam. Svētkos lustēsies uz nebēdu, nepiemirstot sagādāt patīkamus pārsteigumus saviem ģimenes locekļiem.

Vērsis
Vērsis Foto: Depositphotos

VĒRSIS Vērsim nāksies nedaudz papūlēties, jo gan darba, gan privātā dzīvē norisināsies svarīgi notikumi, kuros no tevis tiks prasīta izturība un apsviedīgums. Neskatoties uz to, ka darāmā būs daudz, tu būsi apņēmības pilns ar visu sekmīgi tikt galā. Šāda nostāja nenoliedzami nesīs savus augļus. Mēneša pirmajā pusē droši vari slēgt dažāda veida darījumus, risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus, kā arī tikt galā ar birokrātiskajiem šķēršļiem. Savukārt decembra otrā puse vairāk var akcentēt sabiedriskus, radošus pasākumus. Ziemassvētkus vēlēsies aizvadīt klasiskā garā, baudīt tuvinieku klātbūtni. Vecgada vakarā, kāds Vērsis nospraudīs sev tālejošus un samērā ambiciozus mērķus.

Dvīņi
Dvīņi Foto: Depositphotos

DVĪŅI Tev var rasties lieliskas iespēja izrauties priekšgalā, sacenšoties ar saviem konkurentiem. Pratīsi apliecināt savas zināšanas, erudīciju, sadarbības partneriem, priekšniecībai par sevi radīsi patiesa profesionāļa iespaidu. Mēnesis atbilstošs zināšanu papildināšanai, jaunas pieredzes uzkrāšanai, komandējumiem. Naudas lietās centies būt tālredzīgāks, atturēties no spontāniem pirkumiem. Privātai dzīvei svarīgāks var izrādīties decembra sākums un tad pati nogale. Saskarsmē ar otro pusīti mācēsi rast kompromisus, pielāgoties partnerim. Pretī sagaidīsi līdzīgu nostāju. Atvasītes šomēnes var iepriecināt ar savām labajām sekmēm, par ko nolemsi viņas palutināt, ar kādu lielāku Ziemassvētku dāvanu. Pašam tieši Jaunā gada sagaidīšana var izvērsties varen lustīga.

Vēzis
Vēzis Foto: Depositphotos

VĒZIS Decembrī tu vairāk tieksies pēc mājām, ģimenes, jo īpaši atvasītēm. Psiholoģiski jutīsi zināmu trauslumu sevī, kuru “norūdīt” kā reizi palīdzēs tuvinieki. Darba lietās svarīgs var izrādīties mēneša vidus, kurā nāksies sakoncentrēt visus spēkus, būt pacietīgam, izturīgam un novest iesāktās lietas līdz galam. Ja spēsi sekmīgi sevi pierādīt, tu gūsi ne tikai priekšniecības atzinību, novērtējumu, bet arī iekšēju gandarījumu un pārliecību turpmākajiem darbiem. Naudas lietās decembris iezīmēsies tev veiksmīgās krāsās. Ne reizi vien var rasties iespēja iegūt papildus peļņu, tādejādi ļaujot sagādāt sev un tuviniekiem patīkamus svētku pārsteigumus. Mīlas jomā tieksies pēc dvēseliskas saiknes ar partneri, rūpēsies, lai otrā pusīte justos laimīga.

Lauva
Lauva Foto: Depositphotos

LAUVA Tev šis mēnesis sola izdošanos. Tu lieliski pratīsi veidot kontaktus, noslēgt darījumus, risināt piņķerīgus darba jautājumus. Saskarsmē ar kolēģiem būsi atsaucīgs un pretimnākošs, kas nozīmē arī tu varēsi rēķināties ar viņu atbalstu vajadzīgajā brīdī. Decembra vidū var rasties vēlme viest zināmas pārmaiņas savā ikdienā. Nav izslēgt, domāsi par imidža maiņu, jaunu frizūru. Saskarsmē ar mīļoto tieksies pēc romantikas un kaislībām, vēlēsies sagādāt partnerim nevienu vien pārsteigumu. Mēneša nogalē atkal var aktualizēties darba jautājumi. Kādai Lauvai stāvēs priekšā svarīgas pārrunas ar priekšniecību, citai paplašināsies pienākumu klāsts. Pašā gada nogalē varēsi mierīgi atpūsties, izbaudīt draugu kompāniju, svētku sajūtu.

Jaunava
Jaunava Foto: Depositphotos

JAUNAVA Tu vairāk uzmanības veltīsi sev, savai pašsajūtai. Nav izslēgts, dosi sev iespēju izbaudīt SPA procedūras vai uzsāksi biežāk apmeklēt sporta zāli. Mīļotais cilvēks būs iepriecināts par tavu iniciatīvu, sniegs tev morālu iedvesmu. Darba lietās, kā vienmēr būsi uzdevumu augstumos, lieliski pratīsi organizēt savu laiku un veicamās lietas realizēsi ar apskaužamu precizitāti. Decembrī kādai Jaunavai var aktualizēties ar tieslietām, juridiskām niansēm saistīti jautājumi. Pilnīgi iespējams, kāds no tuvu stāvošajiem var sniegt tev vērtīgus padomus, nākt palīgā ar savu pieredzi. Mīlas jomā decembrī zvaigznes tev iesaka būt atraisītākam savās vēlmēs, būt atklātākam pret otro pusīti. Saskarsmē ar atvasītēm vislabāko kontaktu gūsi, ja uzrunāsi viņas kā līdzīgs ar līdzīgu.

Svari
Svari Foto: Depositphotos

SVARI Tev decembra pirmā puse visticamāk būs notikumiem bagāta. Iespējams, mīlas jomā iesāksies jauns posms, kurā netrūks nedz jautru, nedz saspīlētu brīžu. Katrā ziņā, tev garlaikoties nenāksies. Arī darba lietās aktuālākais norisināsies līdz mēneša trešajai nedēļai. Šajā laikā tev var nākties ne reizi vien doties komandējumā, pieredzes apmaiņas braucienos. Tu spēsi lieliski sastrādāties ar kolēģiem, būsi īsts komandas spēlētājs. Lai darba jautājumi uz priekšu ritētu pēc iespējas gludāk, esi apdomīgs, neuzsāc vairākas lietas vienlaicīgi, kā arī neapņemies tos pienākumus, par kuru izpildi nejūties īsti pārliecināts. Mēneša izskaņā tu daudz mierīgāk varēsi uzelpot, jo darba slodze mazināsies. Tev būs laiks koncentrēties Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanai.

Skorpions
Skorpions Foto: Depositphotos

SKORPIONS Var apgalvot, ka decembrī tu strādāsi tur pat vai par diviem. Aktīvā rosība ļaus saskatīt un arīdzan novērst ne vienu vien nepilnību. Skorpioni priekšnieki būs prasīgi pret saviem padotajiem, taču vienlaikus pratīs novērtēt labi padarītu darbu un attiecīgi to atalgot. Tu droši vari paļauties uz savu intuīciju, tā tevi nepievils gandrīz nevienā dzīves situācijā. Šomēnes lieliski noderēs tavas stratēģa, plānotāja dotības, kā arī spēja orientēties cilvēkos. Mēneša nogalē darba slodze nedaudz mazināsies, attiecīgi tev būs iespēja vairāk laika veltīt personīgajai dzīvei, kurā gribēsi piedzīvot ko skaistu un nebijušu. Ziemassvētku periods sirdī nesīs prieku, veicinās gaišu noskaņojumu un vēlmi uzlabot omu saviem tuvākajiem.

Strēlnieks
Strēlnieks Foto: Depositphotos

STRĒLNIEKS Sabiedrībā tu jutīsies kā zivs ūdenī, proti, baudīsi apkārtējo uzmanību un cieņas apliecinājumus. Šomēnes tu visnaskāk pievērsīsies radošiem, neikdienišķiem darbiem, turpretim rutīnas pienākumi tev var krist uz nerviem. Taču tas nenozīmē, ka tos varēsi nedarīt, tā vai citādi tev nāksies pieveikt arī ne tik kārotos pienākumus. Mēneša vidū var aktualizēties ar ārzemēm, jauniem biznesa kontaktiem saistītas lietas. Nav izslēgts, tev izdosies uzlabot savu ienākumus. Tavi lielākie sabiedrotie būs enerģiskums un neatlaidība. Ziemassvētki visticamāk paies ģimeniskās un ļoti siltās noskaņās. Katrā ziņā, tu parūpēsies, lai katrs no tuviniekiem būtu iepriecināts ar pārdomātu dāvaniņu. Turpretim Jauno gadu tīkosi sagaidīt lustīgā kompānijā. Kāds Strēlnieks gadu miju pavadīs ārpus valsts robežām.

Mežāzis
Mežāzis Foto: Depositphotos

MEŽĀZIS Mēneša sākumā būsi labā omā, tev praktiski viss ies no rokas. Ja nepieciešams, spēsi strādāt gan komandā, gan individuāli. Zīmīgāks mēnesis tiem Mežāžiem, kuri saistīti ar tirdzniecību, pedagoģiju un jurisprudenci. Tu spēsi labi saprasties ar apkārtējiem, kā arī risināt ne tikai attiecību jautājumus, bet arī saimnieciski organizatoriskās lietas. Decembra vidū esi saudzīgāks pret savu veselību, nepārstrādājies un izvēlies laikapstākļiem atbilstošu apģērbu. Iespējams, kādam no zīmes pārstāvjiem var aktualizēties ar mājas labiekārtošanu, remontdarbiem saistītais. Attiecībās ar mīļoto zināmi pavērsieni iespējami tuvāk pašai gada nogalei. Taču tev nav jāgaida nekas slikts, tieši pretēji, pārmaiņas būs tikai un vienīgi uz labo pusi! Jaunā gada sagaidīšana var izvērsties necerēti krāšņā pasākumā.

Ūdensvīrs
Ūdensvīrs Foto: Depositphotos

ŪDENSVĪRS Gada pēdējo mēnesi aizvadīsi vienā steigā. Visticamāk būsi iesaistījies jaunā projektā vai uzņēmies papildus pienākumus, kuri neapšaubāmi prasīs lielāku daļu tava laika un enerģijas. Zvaigznes iesaka pēc iespējas vairāk izmantot savas analītiskās un psihologa dotības, ļaut vaļu savai oriģinalitātei. Saskarsmē ar cilvēkiem ātri radīsi kopīgu valodu, tai pašā laikā būsi samērā izvēlīgs, ar ko veidot kontaktu, ar ko savukārt nē. Nav izslēgts, sajutīsi lielāku interesi par ezotērisko pasauli, jo vēlēsies uz dzīvi raudzīties no savādāka viedokļa. Mīlas jomā decembris solās būt samērā rāms, bez īpašām jūtu bangām. Ziemassvētkos tiecies pēc tuvinieku sabiedrības, vairo mājās mīļumu un saticību!

Zivis
Zivis Foto: Depositphotos

ZIVIS Decembra sākumā tu slieksies staigāt pa dzīvi ar rozā brillēm uz acīm, brīžiem ignorējot realitātē notiekošo. Ir vēlams atturēties no iesaistīšanās finanšu darījumos, jo tev var paslīdēt garām nepamanītas svarīgas nianses, kuras vēlāk var radīt nepatīkamas sekas. Sekmīgāk klāsies tām Zivīm, kuras saistītas ar psiholoģiju, radošo sfēru. Mēneša vidū var sanākt diezgan daudz laika veltīt ikdienišķiem pienākumiem. Nav izslēgts, tev tiks uzticēti arī jauni darbi. Ja pratīsi izmantot situāciju savā labā, vari lieliski kaldināt jaunas profesionālās izaugsmes iespējas. Svarīgi nenobīties no jauniem izaicinājumiem, neapšaubīt savas spējas! Decembra izskaņa paies diezgan bezrūpīgās noskaņās, kuras ļaus patīkami atslēgties no rutīnas, izbaudīt ko krāšņāku. Jauno gadu sagaidi ar jaunām cerībām, sapņiem!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu