Elīna Maligina: šobrīd vairs neticu mīlestībai... (19)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šī ir aktrises, gleznotājas, topošās režisores un arī atraitnes Elīnas Maliginas pirmā lielā intervija pēc viņas vīra, Olainfarm līdzīpašnieka miljonāra Valērija Maligina nāves. Starp citu, jau apritējis gads! Kā viņa saka - šobrīd esmu viskailākā...

[..]

Uz jautājumu, vai pēc Valērija zaudēšanas vēl tic mīlestībai, Elīna Maligina žurnālā "Ieva" atbild:

"Šobrīd ne. Uzskatu, ka kopā ar Valēriju piedzīvoju absolūto mīlestību. Tādu mīlestību, par kādu reiz runāju diezgan skarbi un skeptiski. Protams, arī attiecībās ar manu pirmo vīru (režisors Dž. Dž. Džilindžers - red.) bija mīlestība. Taču cita mīlestības forma. Kopā ar Valēriju ieraudzīju to, ko iepriekš nebiju redzējusi, ko spēju tikai iztēloties.

Viņš bija mans ideālais cilvēks, es viņu atradu. Tikai viņš no manas dzīves izdzisa tik ātri, ka... 

Pēdējās sarunās pēc vīra nāves Elīna bijusi skarba, asa un dusmīga savās pārdomās un atbildēs žurnālistiem. Šodien par to Elīna atzīst: "Dusmas, agresija ir mans aizsargslānis. Es nenāku uz interviju dvēseliski plika, es nāku sagatavojusies, saģērbusies, ietinusies aizsargslānī. Parasti nobruņojos kārtīgi - uzlieku brilles, ķiveri, tikai tad esmu gatava sarunai. Turklāt runāju visu, kas man nāk prātā, kas man šķiet stilīgi, lai uzturētu savu griezīgo pīāru.

Tikai tie daži, kas prot lasīt manas intervijas, saredz, kas aiz tām slēpjas. Ka patiesībā esmu mazs bērns, kas meklē mīlestību, vietu virs zemes. 

Šodien, iespējams, esmu atnākusi viskailākā. Man ir apnicis slēpties, izlikties par to, kas neesmu. Man ir zināma pagātne, neseni sāpīgi pārdzīvojumi un priekšā vēl nezināma nākotne. Bet tieši šobrīd esmu mazs bērns, kas uz pasauli skatās ar jaunām acīm."

Visu emocionālo interviju ar Elīnu Maliginu lasi jaunākajā žurnālā Ieva.

Fotogalerija: Elīna Dzelme un Valērijs Maligins 

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu