Foto: t/c Domina Shopping norisinās Latvijas skolēnu darinājumu tirdziņš

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas SMU pasākums #CitsBazārs ziemā
Latvijas SMU pasākums #CitsBazārs ziemā Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Tirdzniecības centrā "Domina Shopping" norisinās jau par ikgadēju pirmssvētku tradīciju kļuvušais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu vērienīgākais pasākums CITS BAZĀRS ziemā, kurā ar savām biznesa idejām un radīto produkciju apmeklētājus iepazīstina skolēni no visas Latvijas. Šogad smelties iedvesmu Ziemassvētku dāvanām un atrast sev noderīgas preces ikdienā piedāvā 170 skolēnu mācību uzņēmumi, kas sevi pierādījuši kā labākos 400 komandu konkurencē.

Visas dienas garumā apmeklētājiem ir iespēja ne vien apskatīt, bet arī iegādāties jauniešu radītās preces astoņās preču kategorijās – “Pakalpojumi, izklaide”, “Apģērbi, aksesuāri”, “Skaistumkopšana, bižutērija”, “"Pārtika, preces virtuvei”, “Elektropreces, gaismas objekti”, “Suvenīri, dāvanas, sezonas preces”, “Spēles, preces bērniem”, “Interjera preces”. Tāpat lielveikalā ir apskatāmi un nopērkami daudzi interesanti un inovatīvi produkti, piemēram, dizaina estēti var papildināt virtuves piederumu komplektu ar mūžīgi aktuālā Kintsugi filosofijā darinātiem traukiem un kūku statīviem, kā arī iegādāties lampas un skaļruņa apvienojumu organiskā stikla rāmī, kā arī Eiropā un Latvijā tik ļoti aktuālos plastmasas maisiņu aizstājējus, lieljaudas LED lampas un citas praktiskas un stilīgas preces.

Skolēnu mācību uzņēmumu CITS BAZĀRS notiek Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) projekta “Inovāciju motivācijas programma” ietvaros, un to rīko Latvijas lielākā izglītības organizācija Junior Achievement Latvia (JA Latvia).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu