Rīgā auto pēc sadursmes ar citu spēkratu iebrauc aptiekas durvīs

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Rīgā pirmdienas rītā gāzes avārijas dienesta mikroautobuss pēc sadursmes ar citu spēkratu iebraucis aptiekas durvīs.

Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne aģentūrai LETA apliecināja, ka ap plkst. 10.52 policija saņēma izsaukumu uz Stabu un Brīvības ielu krustojuma, kur notika sadursme starp gāzes avārijas dienesta mikroautobusu un automašīnu "Range Rover".

Pēc sadursmes mikroautobuss iebraucis ielu stūrī esošās aptiekas durvīs.

Satiksme patlaban nav traucēta, policija strādā notikuma vietā.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD) aģentūra LETA noskaidroja, ka negadījumā cietis viens cilvēks no vieglās automašīnas. Cietušais nogādāts slimnīcā ar salīdzinoši vieglām traumām, proti, ķermeņa sasitumiem.

Savukārt "Mēness aptiekas" pārstāve Līga Ribkinska aģentūrai LETA pastāstīja, ka aptieka pēc avārijas bija slēgta, bet pašreiz tās darbība ir atjaunota. Savukārt radītie zaudējumi apdrošinātājiem vēl jāvērtē.

Valsts AS "Gaso" pārstāvis Miks Lūsis aģentūrai LETA pastāstīja, ka brīdī, kad notika satiksmes negadījums, "Gaso" avārijas dienesta mikroautobuss, brauca ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu, ievērojot ceļu satiksmes noteikumus. Abi "Gaso" darbinieki avārijā nav cietuši un no mediķu palīdzības atteicās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu