Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā sagādāt partnerei vienlaicīgi dubultu orgasmu (3)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: deposit

Izklausās pēc zinātniskās fantastikas? Seksologs Alekss Mejs tā neuzskata un padalās ar kādu praksē izmēģinātu paņēmienu. Un tā - soli pa solim!

Šā procesa laikā tiks stimulēts partneres klitors un G punkts, līdz ar to partnerei ir cerības uz klitorālā un G punkta orgasmiem.

Divi zaķi ar vienu šāvienu!

Partnere nometas četrrāpus uz ceļgaliem un apakšdelmiem. Partneris ar vienu roku apķer viņas gurnu un pievelk to tuvāk sev, pēcāk ar savām kājām nofiksējot viņas kājas un vidukli. (Partneris savas kājas novieto abās pusēs partneres kājām. Tad cieši nofiksē viņas vidukli, velkot to tuvāk sev.) 

Partneris ļoti uzmanīgi ievieto vidējo pirkstu viņas intīmajā vietiņā un sāk lēnām virzīt perpendikulāri gultas virsmai.

Pēc kāda laika partneris pamēģina ievietot vienlaicīgi divus pirkstus (rādītāja un vidējo pirkstu).

Pirksti ir mazliet saliekti, un kustība turpinās perpendikulāri gultas virsmai, sekojot vagīnas dabiskajam izliekumam. Ar otru roku partneris turpina turēt viņas gurnu, virzot to tuvāk sev. 

Partneris elkoni pakāpeniski ceļ augstāk, līdz roka ir gandrīz vertikālā stāvoklī. Paralēli tiek palielināts spiediens un kustības ātrums. Pirkstiem jāpaliek maigiem, partneris nesasprindzina tos.

Un, kas galvenais - tiem jākustas bez piepūles un sasprindzinājuma!

Ar brīvo roku turpiniet apķert viņas gurnus un fiksējiet viņas ķermeni, lai tas pārāk nešūpojas.

Un tagad tā pati roka vai kāda seksa rotaļlieta var arī sākt stimulēt viņas klitoru. 

Pamēģini!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu