Video: mežonīgs brauciens ar Ferrari F40 pa Japānas lielceļiem milzu ātrumā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmito gadu sākumā Ferrari flagmanis bija F40 - auto, kas tika izstrādāts, atzīmējot Maranello kompānijas 40 gadu pastāvēšanas jubileju un pēdējais auto, kuram savu svētību deva Ferrari dibinātājs Enco Ferari. 

F40 bija uzstādīts 2,9 litru V8 turbo dzinējs ar 478 - 484 zirgspēkiem un 577 ņūtonmetru griezes momentu. Lai gan no mūsdienu skatpunkta un salīdzinot ar visiem modernajiem hibrīdauto, kas attīsta tūkstoš un vairāk zirgspēkus, F40 ir vienkāršs kā cirvis, arī tas bija mežonīgi ātrs. Un to parāda šis ne visai svaigais, taču ievērības cienīgais video no Japānas. Tajā redzams kā kāds ātras braukšanas entuziasts uz koplietošanas ceļa ar aktīvu satiksmi pārsvarā traucas ar vairāk nekā 200 kilometriem stundā un maksimāli sasniedz 320 km/h, kas šādos apstākļos un ar astoņdesmitajos gados konstruētu auto šķiet tīrais neprāts.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu