Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi gaida šajā nedēļas nogalē - sestdien (14.12.) un svētdien (15. 12.).

SESTDIENA

AUNS Meklēsi iespējas piedzīvot ko krāšņu un nebijušu. Visticamāk, dosies baudīt saviesīgo, kultūras dzīvi, smelsies radošu iedvesmu, inovatīvas idejas. Kādam var uzrasties slepens pielūdzējs.

VĒRSIS Dienu labprātāk pavadīsi tuvinieku lokā. Varbūt nolemsi pārsteigt apkārtējos ar kādu no saviem pavārmākslas brīnumiem. Pret mīļoto cilvēku būsi patiesi gādīgs, uzmanīgs.

DVĪŅI Tīksmināsies par iespēju pabūt līdzīgi domājošo sabiedrībā, dalīties ar savu pieredzi un uzklausīt apkārtējo piedzīvojumus. Nav izslēgts, šodien iegūsi jaunus, patiesi noderīgus kontaktus.

VĒZIS Atvasītes var radīt tevī gandarījumu, lepnumu par viņu ārpusskolas aktivitātēm. Attiecībās ar mīļoto nevajadzētu cilāt naudas jautājumus, jo tie ātri vien var novest pie strīdiem.

LAUVA Tev vajadzēs nelielu brīdi pārdomām. Vēlēsies klusībā atskatīties uz paveikto un saprast, vai esi ar to īsti apmierināts. Kādam Lauvas zīmes pārstāvim var rasties ideja mainīt savu profesiju.

JAUNAVA Šodien vēlmes var būt mainīgas. Te gribēsi būt mājās, te atkal tieksies pēc sabiedrības, jautrības. Ja nekādi nespēj izlemt, ko darīt, varbūt izklaides programmas sastādīšanu uztici mīļotajam cilvēkam.

SVARI Gribēsi ļauties bohēmai, iejaucot tajā gan sabiedriskas aktivitātes, gan radošu noskaņu. Kāds Svaru zīmes pārstāvis pratīs savienot lietderīgo ar patīkamo, baudot atpūtu kopā ar sadarbības panteriem.

SKORPIONS Nekautrējies otrajai pusītei izsūdzēt pārdzīvojumus. Jo atvērtāks būsi pret mīļoto, jo spēcīgāka saikne radīsies jūsu starpā. Varbūt sagādā laulātajam pārsteigumu romantisku vakariņu veidolā.

STRĒLNIEKS Noskaņojums būs labs, tādēļ dienu ieteicams pavadīt aktīvā garā, būt cilvēkos, uzņemt jaunu informāciju, baudīt dzīvi. Attiecībās ar otro pusīti valdīs viegla, nepiespiesta atmosfēra.

MEŽĀZIS Būsi noilgojies pēc mājīgas atmosfēras, miera un klusuma. Taču mājiniekiem būs padomā kas jestrāks, atraktīvāks. Zvaigznes iesaka ļauties tuvinieku iecerēm, tās tev sagādās ne mazums prieka.

ŪDENSVĪRS Ja sajūti sevī uzkrājamies stresu, tad zini - no tā vislabāk palīdzēs atbrīvoties mērenas fiziskas aktivitātes, svaigs gaiss un patīkama atmosfēra. Dienas izskaņā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

ZIVIS Gribēsi palutināt sevi, nedaudz ilgāk paguļot un pēc tam dodoties nelielā šopinga tūrē. Domas šobrīd kavēsies pie visa skaistā, romantiskā, nebijušā. Vakarā vēlēsies baudīt tuvāko draugu kompāniju.

SVĒTDIENA

AUNS Tev galvā var iesēsties kāda ar darbu saistīta problēma, kura nekādi neļaus atslēgties un ļauties atpūtai. Dedzīgākie zīmes pārstāvji var nolemt līdz pēcpusdienai pievērties profesionālajiem pienākumiem.

VĒRSIS Neļauj sīkām nebūšanām, ikdienišķām ķibelēm samaitāt sev omu. Ja mājās gaisotne sāk saspīlēties, paņem pauzi, dodies nelielā pastaigā. Ja vēlies, vari izmantot pirts vai SPA procedūras.

DVĪŅI Vēlēsies būt uzmanības centrā, paspīdēt ar savām zināšanām, kā arī veidot jaunus kontaktus. Nav izslēgts, apmeklēsi interešu grupu saietus. Vakarpusē iespējami pārsteigumi no mīļotā cilvēka.

VĒZIS Iespējams, tu aktīvi pievērsīsies atvasīšu audzināšanai. Tava iniciatīva būs apsveicama, tikai nesāc palikt pārlieku uzstājīgs. Šoreiz vērtīgus padomus var sniegt laulātais, tāpēc ieklausies viņā!

LAUVA Šodien labprāt dosies ciemos vai arī uzņemsi viesus pie sevis. Viesmīlība un labs garastāvoklis no tavas puses būs garantēts. Laulātais vakarā var vēlēties apspriest kādu kutelīgu kopdzīves niansi.

JAUNAVA Izbaudi brīvdienu klusās noskaņās. Nav izslēgts, arī partnerim nebūs nekas pret, ja šodien laiku pavadīsiet mājās. Kopīgas sarunas ar laulāto var novest pie interesantām atklāsmēm.

SVARI Lieliski sapratīsies ar ģimenes locekļiem. Nav izslēgts, kopīgi pievērsīsieties mājas uzkopšanai, pēc kuras ļausieties daudz tīkamākai atpūtai. Šodien vēlams atturēties no alkohola lietošanas.

SKORPIONS Būsi diezgan noslēgts, apkārtējiem grūti izdibināms. Vislabprātāk laiku pavadīsi vienatnē. Kāds Skorpions klusībā ģenerēs jaunus biznesa plānus. Vakarā vēlēsies ātrāk doties pie miera.

STRĒLNIEKS Laiks paies ļoti ātri, jo tev būs sakrājušies mājas saimnieciskie darbi, kurus vairāk nevēlēsies atlikt. Attiecībās ar mīļoto tieksies pēc saskaņas, visādi rūpēsies par partnera labsajūtu.

MEŽĀZIS Šis brīdis ir kā radīts, lai veltītu visu uzmanību savai ārienei. Droši vari doties pie friziera, kā arī iegādāties jaunu apģērbu. Nebaidies savā garderobē ieviest gaišākus, košākus toņus.

ŪDENSVĪRS Diena iesāksies uz jautras nots. Gan tev, gan otrajai pusītei būs laba oma, kas atvieglos savstarpējo saprašanos. Zvaigznes iesaka dienu pavadīt sabiedrībā, baudīt izklaides pasākumus.

ZIVIS Tev prāts var nesties uz piedzīvojumiem. Kaut arī parasti esi samērā uzmanīgs, piesardzīgs, šodien tava uzvedība var kļūt nedaudz pārgalvīga. Galvenais, nesāc sevi apliecināt pie auto stūres.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu