Skat, kā pie "Land Rover" stūres izskatās hercogiene Ketrīna (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sipa/ekrānšāviņš

Vairākiem Bekingemas pils apmeklētājiem palaimējies būt par aculieciniekiem retam skatam. Londonas tūristi varēja vērot kā pati hercogiene Ketrīna, cauri fanu izveidotai alejai, iestūrē Bekingemas pils pagalmā. 

Kembridžas hercogiene Bekingemas pilī ieradās sēžot pie "Land Rover Discovery" stūres. Kā tiek runāts sociālajos tīklos, hercogiene nereti ierodas pilī, lai apmeklētu iekštelpu baseinu vai baudītu tējas pauzi ar karalieni Elizabetei II. 

Piestūrējot pie pils sērtas vārtiem, Ketrīna vēl paguva pamāt arī saviem faniem. 

Britu karaliskā ģimene aizvien ir uzticīga britu auto zīmoliem, tādēļ arī aizvien  transporta līdzeklis Kembridžas hercogu ģimenē, kurā tagad jau ir trīs atvases, ir Land Rover.  

Automobiļa specifikācija nav zināma, taču var piebilst, ka pie mums Land Rover Discovery lētākajā versijā ar 2 litru dīzeļdzinēju maksā no 53 tūkstošiem eiro. Bagātīgāk aprīkota First Edition modeļa ar 3 litru V6 dīzeļdzinēju cena savukārt ir vairāk nekā 86 tūkstoši, turklāt skaitlis var pārsniegt arī 100 000, ja ļauj vaļu un pasmeļ labumus no papildaprīkojuma klāsta.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu