5 slinkākās horoskopa zīmes jeb kāpēc citiem nauda krīt no gaisa?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Kādēļ viena daļa cilvēku ir čakli kā bitītes, bet citi ļoti slinki? Liela ietekme ir videi un audzināšanai. Astrologi ir pamanījuši, ka zvaigzne, zem kuras tu esi dzimis, ir tikpat svarīga. Tieši tāpēc dažām zīmēm ir jāstrādā no rīta līdz vakaram, bet citas drīkst atļauties pagulēt uz dīvāna un palaiskoties, raksta Postimees.

Slinkākās Zodiaka zīmes

Auns

Auni esot diezgan slinki. Lai liktu tiem strādāt, Aunus vajag labi palūgt un motivēt. Pretējā gadījumā Auns gulēs uz dīvāna un atpūtīsies, protams, sēžot sociālajos tīklos vai spēlējot spēlītes. 

Šajā zīmē dzimušie cilvēki bieži tiecas uz to, lai savu dienu pavadītu maksimāli produktīvi. Bet no rīta ir jāpieceļas no gultas - tas ir tas, kas tiešām ir grūti izdarāms.

Lauva

Lauvas visvairāk necieš strādāt. Iespējams, daudzi no viņiem kļūst par priekšniekiem, lai uzveltu savu darbu citiem.

Šī zīme labi izliekas par lielisku darbinieku, bet mēs taču zinām, ka patiesībā šīs zīmes pārstāvim visvairāk tīk atpūsties pie kafijas tasītes ofisa virtuvē!

Ūdensvīrs

Ja Ūdensvīram dos iespēju neko nedarīt, šīs zīmes pārstāvis pat mazo pirkstiņu nepakustinās. Tāpēc šai zīmei vienmēr vajag milzu pūles, lai nepamestu visu un nedotos atpūsties.

Tāpat Ūdensvīram svarīgi ir neņemt vērā dažādus sīkumus. Bet kā? Lai gan pasaulē viss  ir tik interesanti, daudz svarīgāka ir dzīve un nauda.

Zivis

Lai Zivis ķertos pie darba, tām vajadzīgs pastāvīgs iedvesmas avots. Tās ilgi velk visu garumā, bet, kad ķeras darbiem klāt, tad strādās no sirds.

Ja Zivis, piemēram, nevēlas uzkopt māju, tad, visticamāk, to atliks maksimāli ilgi.

Skorpions

Skorpionus ir grūti nosaukt par pilnīgiem sliņķiem. Tomēr, ja Skorpioni neredz darbam jēgu, tad pildīs to ilgi un mokoši. Tāpat sarežģītas attiecības ar kolēģiem var ietekmēt šīs zīmes darbaspējas.

Skorpionam patīk veikt mājas darbus, bet, ja tam nedēļā ir tikai viena brīvdiena, tad to šīs zīmes pārstāvis pavadīs, visticamāk, darot ko citu.

Ja atradi sevi slinkāko zīmju sarakstā, tas nav iemesls skumt. Patiesībā tavos spēkos ir visu mainīt. Mīlestību pret darbu ir iespējams attīstīt, vai ne?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu