Ko karaļnamā viens otram parasti dāvina Ziemassvētkos?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Mēs visi pārdzīvojam dāvanu iepirkšanās drudzi un stresu. Bet iedomājies, ja tev būtu jāatrod Ziemassvētku dāvana Lielbritānijas karalienei Elizabetei II, ko tad tu iesāktu? 

Ko tad īsti karaļnamā ir pieņemts dāvināt? Kā izrādās, nepavisam neko unikālu vai dārgu. 

Karaliskajai ģimenei kā vairumam ģimeņu ir arī tradīcija citam citu iepriecināt ar dāvanu. Kā izrādās, šīs dāvanas nebūt nav kas īpašs. Drīzāk to saturs ir ar mīļu vai jautru vēstījumu. 

Foto: Reuters/ScanPix

Piemēram, pagājušajos Ziemassvētkos Megana, toreiz vēl Mārkla, Elizabetei II pasniedza dziedošu rotaļu kāmi, kas īpaši paticis Viņas Augstības korgijam. Suns pat mēģinājis izvilkt šo mantiņu no karalienes rokām.  

Foto: Reuters/ScanPix

Protams, pirmo gadu izvēloties dāvanu karalienei, visas mazdēlu topošās sievas ir diezgan satraukušās. Kembridžas hercogienes pirmajos Ziemassvētkos pie karalienes viņa uzdāvināja savas vecmāmiņas izslavēto čatnija recepti, par ko karaliene esot bijusi sajūsmā. Jau nākamajā rītā čatnijs bijis uz brokastu galda, kas liecināja par īpašu atzinību Keitai. 

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu