Vīrietis stāsta, ka kāds viņu sajaucis ar sniega cilvēku un centies nošaut (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Cilvēks sniega cilvēka tērpā
Cilvēks sniega cilvēka tērpā Foto: Reuters / Scanpix

ASV kāds 27 gadus vecs vīrietis vērsies policijā ar ziņojumu par to, ka iepriekšējā dienā viņš ārpus pilsētas uz valstij piederošas zemes licis mērķus, kad pēkšņi uz viņa pusi sākušas lidot lodes. Kā izrādījās pēc upura stāstītā, kāds cits vīrietis esot sajaucis viņu ar sniega cilvēku un centies likvidēt.

Kā vēsta izdevums "ABC Fox", vīrietis apgalvoja, ka viena lode trāpīja pa koku, kas atradās viņam blakus, bet kāda cita aizsvilpa viņam garām pa labi. Vīrietis pēc tam esot iebēdzis koku pudurī, tomēr šāvējs nav apstājies un raidījis viņa virzienā vēl vairākas lodes. Beigu beigās vīrietis aizskrējis līdz šāvējam un apturējis to.

“Es domāju, ka tu esi sniega cilvēks. Es netrenējos šaušanā mērķī, tomēr, ja es redzu kaut ko, kas līdzinās sniega cilvēkam, es nekavējoties šauju pa to,” pēc upura stāstītā, esot teicis šāvējs.

Vīrietis stāstīja, ka viņš skaidri un gaiši pateicis, ka nav nekāds sniega cilvēks. Pēdīgi šāvējs esot ieteicis nākotnē vīrietim valkāt oranžas drēbes, bet upuris atbildējis, ka tā patiesi vajadzētu darīt.

Vietējās varasiestādes pašlaik cenšas izdibināt, kurš bija šis noslēpumainais šāvējs.

“Ir dažas neskaidrības ar šo gadījumu. Kāpēc upuris policijai ziņoja tikai nākamajā dienā? Kāpēc viņš nespēja aprakstīt šāvēju? Upuris arī nevēlējās, lai tiek ierosināta krimināllieta,” stāstīja šerifs Leo Dutons.

Pēc tam kad ziņas par šo atgadījumu izplatījās medijos, kāda sieviete apgalvoja, ka piedzīvojusi kaut ko līdzīgu, tomēr arī nespēja raksturot šāvēju.

2017. gadā veiktā pētījumā noskaidrots, ka tikai 16% amerikāņu tic sniega cilvēka eksistencei. Salīdzinoši, 50% amerikāņu tic spokiem, bet 35% tic, ka citplanētieši ir apmeklējuši zemi.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu