Strīķe: valdība joprojām tiek veidota ar Kariņu kā premjera kandidātu (11)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Juta Strīķe.
Juta Strīķe. Foto: Zane Bitere/LETA

Nākamā valdība joprojām tiek veidota, rēķinoties ar "Jaunās Vienotības" pārstāvi Krišjāni Kariņu kā premjera amata kandidātu, piektdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni žurnālistiem sacīja Jaunās konservatīvās partijas pārstāve Juta Strīķe.

Viņa uzsvēra, ka nākamnedēļ, 3.janvārī, partijas varētu pieņemt gala lēmumu par jaunās valdības sastāvu un piedāvāto premjera amata kandidātu. Strīķe piebilda, ka premjera amata kandidāts joprojām ir Kariņš.

"Tas nav mainījies, un Kariņš ir Ministru prezidenta amata kandidāts, ap kuru tiek veidota valdība. Patlaban nav nekāda pamata domāt, ka tas varētu mainīties," sacīja politiķe.

Patlaban gan nav zināms, vai valdību varētu veidot četras vai piecas partijas, tomēr Strīķe ir pārliecināta, ka jaunā valdība gūs atbalstu Saeimā neatkarīgi no tā, vai valdību veidos četras vai piecas partijas.

Politiķe atzina, ka arī "KPV LV" ir aicināta pievienoties valdības veidošanā, tomēr šai partijai īsā laikā jāpieņem lēmums, vai tā vēlas pievienoties pārējām partijām.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu