Latvijā reģistrēts BMW Berlīnē uzbrauc gājējiem (13)

Papildināts
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Notikuma vietā ieradušies 30 ārkārtas dienestu darbinieki
Notikuma vietā ieradušies 30 ārkārtas dienestu darbinieki Foto: @Berliner_Fw

Vācijas galvaspilsētas Berlīnes Vedingas rajonā kāds pelēks trešās sērijas BMW ar Latvijas valsts numura zīmēm pagājušajā naktī lielā ātrumā uzbraucis uz trotuāra un uztriecies vairākiem cilvēkiem. Laikraksts Bild vēsta, ka kopumā cietuši pieci cilvēki, no kuriem trīs ir smagā stāvoklī. Automašīnas priekšējais stikls ir saplaisājis, bet uz trotuāra redzami asins pleķi. Savukārt laikraksts „Berliener Zeitung” ziņo par diviem smagi cietušiem cilvēkiem, kas nogādāti slimnīcā.

Incidents noticis plkst.2.30 naktī Prinča alejas un Oslo ielas krustojumā. Automašīnas vadītājs - kāds 30 gadus vecs vīrietis negadījumā nav cietis. Kaut arī Vācijas mediji sākotnēji ziņoja, ka braucējs bijis alkohola reibumā, policijā vīrietim veiktas asins analīzes un tajās nekādas apreibinošas vielas nav atklātas. Pēc drošības naudas iemaksāšanas vīrietis atbrīvots.

Pēc neoficiālām ziņām, automašīna krustojumu šķērsojusi pie sarkanās gaismas, vispirms tā uztriekusies luksoforam, bet pēc tam uzbraukusi uz ietves un notriekusi piecus gājējus. Viena no cietušajām - kāda 29.gadus veca sieviete guvusi galvas traumu un pašlaik ir ļoti smagā stāvoklī. Abi pārējie smagāk cietušie ir 28. un 31.gadu veci vīrieši.

30 gadus vecais vīrietis, kura automašīnai bija Latvijas valsts numura zīmes, ir deklarējies un patstāvīgi dzīvo Vācijā.

Foto: Ekrānšāviņš no video
Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu