Aizvadītajā diennaktī slimnīcā nogādāti kā lieli, tā mazi svinētāji

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT ziņas

Jaungada svinību laikā mediķi snieguši palīdzību trīs cilvēkiem, kuri guva traumas, sprāgstot petardēm, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Smagu traumu guvis 33 gadus vecs vīrietis Rīgā, kurš, sprāgstot petardei, guvis sejas apdegumus un acu bojājumus. Vīrietis nogādāts slimnīcā.

Zemgalē 30 gadus vecai sievietei petarde sprāgusi rokā. Sieviete guvusi nopietnu plaukstas traumu ar plēstām brūcēm un zaudējusi pirksta naga falangu. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā 28 gadus vecs vīrietis, kuram plaukstā sprāgusi petarde, no hospitalizācijas atteicies. Viņš guvis virspusējas brūces.

Aizvadītajā diennaktī nopietnas traumas guvuši arī mazi bērni, tostarp Kurzemē pusotru gadu vecs zēns saindējies ar medikamentiem.

Zēns, piekļūstot medikamentiem, tos apēdis. Mediķi uz vietas bērnam veikuši kuņģa skalošanu, kā arī nogādājuši puisēnu slimnīcā.

Tāpat Kurzemē gadu vecs zēns uzrāvis sev virsū verdošu tējas krūzi, gūstot vēdera un krūšu apdegumu. Bērns nogādāts slimnīcā.

Savukārt Latgalē divus gadus vecus vecam bērnam mājās uz galvas uzkrita skapja durvis. Bērns nogādāts slimnīcā ar galvas traumu, smadzeņu satricinājumu un, iespējams, kaula lūzumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu