Vīrietis tik skaļi kliedz uz zirnekli, ka garāmgājējiem nākas izsaukt policiju (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Arahnofobija ir ārprātīgas bailes no zirnekļiem. Lai arī tas nav nekas pretlikumīgs, tomēr, ja tu, ieraugot zirnekli, pārāk skaļi kliegsi, tavās mājās var ierasties likumsargi.

Kāds austrālietis to piedzīvoja pilnīgi reāli, kad, kā vēstīts izdevumā “BBC”, garāmgājēji sadzirdējuši viņu mājās kliedzam: “Kāpēc tu nesprāgsti nost!?” Paralēli tam liecinieki no mājas dzirdējuši skanam arī bērna vaimanas, tāpēc nekavējoties izsaukuši vietējos likumsargus.

Notikuma vietā drīz vien ieradās vairāki policisti, kuri noskaidroja, ka vīrietis ar bērnu kopīgi klieguši uz zirnekli. Izrādījās, ka vīrietim ir ārkārtīgas bailes no zirnekļiem, tāpēc, cenšoties nogalināt daudzkājaino viesi, viņš kritis histērijā. Nelaimīgais vīrietis atvainojies policijai un sodu nav saņēmis. Savukārt par to, vai briesmīgais zirneklis tika saslēgts rokudzelžos un policijas pavadībā nogādāts aiz restēm, ziņu nav.

Lai arī zirnekļi mēdz izskatīties visai biedējoši, tomēr lielākā daļa no mājsaimniecībās mītošajām sugām cilvēkam nav bīstami. Pētījumos noskaidrots, ka 1 līdz 5 procenti pasaules iedzīvotāju ārkārtīgi baidās no zirnekļiem, tāpēc tiek uzskatīti par arahnofobiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu