Klārksons izvēlējies gada piecus sliktākos auto (1)

Piekrīti viņa viedoklim?
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džeremijs Klārksons
Džeremijs Klārksons Foto: EPA/Scanpix

Kādreizējā BBC raidījuma Top Gear zvaigzne un pašreizējais Amazon Prime raidījuma The Grand Tour vadītājs Džeremijs Klārksons iepriekšējā nedēļā nosauca piecus viņaprāt labākos auto. Šonedēļ kārta pieciem sliktākajiem.

Šie pieci viņaprāt sliktākie auto, tāpat kā pieci labākie, izvēlēti no 28 automašīnām, ko Džeremijs Klārksons aprakstījis britu izdevumā The Sunday Times. It visi šī topa auto novērtēti ar divām zvaigznēm no piecām iespējamām.

Kā pirmo šajā topā Klārksons iekļāvis mazo spridzekli Abarth 695 Rivale. Viņš šo kabrioletu raksturo kā pārāk cietu un neērtu auto, kuru grūti vadīt.

Abarth 695 Rivale
Abarth 695 Rivale Foto: Publicitātes foto

Tāpat topā iekļuvis gluži pretējs auto - Audi Q8. Pēc kolorītā raidījumu vadītāja teiktā, šis Ingolštates ražotāja izstrādājums derēs tikai prātā sajukušiem cilvēkiem. 

Audi Q8
Audi Q8 Foto: Publicitātes foto

Bez Q8 topā iekļuvis arī Dacia Duster. Klārksonaprāt šis apvidnieks ir pārāk biedējošs un mazjaudīgs, bet zeltītas krāsas Duster par vairāk nekā 15 tūkstošiem mārciņu, kādu Klārksons saņēmis testēšanai, vispār nevajadzētu eksistēt. 

Dacia Duster
Dacia Duster Foto: Publicitātes foto

Pēdējās divas vietas Klārksona sliktāko auto topā ieņem 102 zirgspēku MINI speciālizlaidums un Volvo V60.

Volvo V60
Volvo V60 Foto: Publicitātes foto

Pirmo no šiem auto Klārksons nodēvējis par briesmīgu un ar komforta deficītu, bet otru par ideāli piemērotu tiem, kuri nolēmuši pielikt punktu savai seksuālajai dzīvei.

MINI
MINI Foto: Publicitātes foto

Kā vēstīts, nedēļu iepriekš kļuva zināms Klārksona automobiļu TOP5. Tajā iekļauti Lamborghini Huracan Performante, Porsche 911 GT2 RS, Alpina B5, Aston Martin Vantage un Bentley Continental GT.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu