Vīrietis loterijā laimē $10 miljonus; laimīgo biļeti viņam nozog kaimiņš

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Policija Kalifornijas štatā aizturējusi kādu vīrieti, kurš savam dzīvokļa biedram nozadzis 10 miljonus ASV dolāru laimējušu loterijas biļeti, vēsta Lielbritānijas medijs “The Guardian”.

Pagājušā gada decembrī vīrieša dzīvokļa biedrs par aptuveni 30 dolāriem iegādājās loterijas biļeti, kura izrādījusies laimīga. Vīrietis gan nebija iepazinies ar visiem izlozes noteikumiem, tāpēc viņš domājis, ka laimējis 10 000 dolāru.

Nokļuvis mājās, viņš par savu veiksmi pavēstījis diviem saviem dzīvokļa biedriem.

Nākamajā dienā viņš devās uz loterijas rīkotāju biroju, lai nokārtotu formalitātes laimesta saņemšanai, tomēr tur viņam pavēstīts, ka viņa uzrādītajai biļetei nav nekādas vērtības.

Vīrietim radās aizdomas, ka viņa laimējušo biļeti pret citu biļeti varētu būt samainījis viens no viņa dzīvokļa biedriem, tāpēc viņš par notikušo paziņoja policijai.

Pārsteigumu piedzīvojis arī vīrieša kaimiņš, kurš bija nozadzis laimīgo biļeti.

Ierodoties loterijas rīkotāju birojā, viņam tika pavēstīts, ka laimests ir nevis 10 000, bet gan 10 miljoni dolāru.

Formalitāšu kārtošanas laikā gan noskaidrojās, ka par attiecīgās biļetes nozagšanu ir paziņots policijai, tāpēc brīdī, kad 35 gadus vecais vīrietis 9.janvārī ieradās loterijas uzņēmuma birojā pēc laimesta, viņu aizturēja policija.

Par šo zādzību vīrietim draud cietumsods līdz pat trīs gadiem.

Savukārt laimīgā biļete atdota tās īstajam īpašniekam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu