Frontālā automašīnu sadursmē Igaunijā bojā gājis cilvēks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Divu auto sadursmē Lokuti, Igaunijā bojā gājis cilvēks
Divu auto sadursmē Lokuti, Igaunijā bojā gājis cilvēks Foto: Sander Ilvest / Postimees

Harju apriņķī Igaunijā divu automašīnu frontālā sadursmē šodien dzīvību zaudējis 64 gadus vecs automašīnas Ford vadītājs, kurš, saskaņā ar provizoriskām ziņām, nebija piesprādzējies ar drošības jostu. Otrajā automašīnā Audi braukušie – kāds 55 gadus vecs vīrietis un 46 gadus veca sieviete ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā, ziņo Postimees.

Avārija notikusi apdzīvotajā vietā Lokuti plkst.15.20 uz auto ceļa Tallina – Rapla – Turi, un policijai vēl būs jānoskaidro, kura no automašīnām iebrauca pretējās kustības joslā. Arī ekspertīžu rezultāti, kas varētu norādīt uz to, vai šoferi nebija lietojuši alkoholu, pagaidām vēl nav pieejami, taču policija ziņo, ka bojā gājušais, pēc visa spriežot, nebija piesprādzējies ar drošības jostu.

Igaunijas ceļu policija norāda, ka mainīgajos laika apstākļos ir jābrauc ļoti uzmanīgi. Šogad uz Igaunijas auto ceļiem dzīvības zaudējuši jau septiņi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu