Saseksas hercogienes gaumē – Megana atklāj, kāda būs viņas mazuļa guļamistaba

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Saseksas hercogienei Meganai dzīve pavisam noteikti nav tāda pati kā citām sievietēm – katrs mazākais solis, sākot ar apģērbu izvēli, beidzot ar ģimenes plānošanu,  ātri vien nonāk medijos. Pēdējos mēnešos hercogiene ir izpelnījusies uzmanību ar savu grūtniecību un karaliskā pāra jaunās mājas, Frogmoras muižas, remontu. Šoreiz Megana pasaulei ir atklājusi, kāda izskatīsies viņas bērniņa istaba.

Jau pērnā gada beigās Kensingtonas pils administrācija atklāja, ka marta beigās vai aprīļa sākumā Megana Mārkla un princis Harijs ievāksies savās jaunajās mājās Frogmoras muižā. Tomēr, ņemot vērā, ka ēka pirms tam tikusi izmantota saimnieciskām vajadzībām, tās iekšiene ir pamatīgi nodzīvota un karaļnams ir apņēmies apmaksāt grandiozu remontu trīs miljonu mārciņu apmērā.

Līdz ar desmit elegantu un greznu guļamistabu iekārtošanu šajā ēkā tiks iekārtota arī īpaši moderna bērnistaba tieši Meganas gaumē, britu žurnālam “ET” atklājusi karaļnama preses sekretāre Keitija Nikolsa. Sekretāre intervijā norādījusi, ka šobrīd karaliskais pāris ir ārkārtīgi laimīgs un ar nepacietību gaida mazuļa nākšanu pasaulē. Savukārt, kas attiecas uz interjera dizainu, Keitija atklāj, ka Megana pavisam noteikti nevēlas klasisku istabas iekārtojumu klišejiskajās bērnistabas krāsās – maigi rozā vai debesu zilu. Saseksas hercogiene ir nolēmusi savai atvasei iekārtot pat izteikti modernu bērnistabu monohromatiskajos toņos – baltā, melnā un pelēkā krāsā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu