Krievijā piedzērušies vecvecāki dzīvu sadedzinājuši zīdaini

TVNET/Lenta.ru
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Krievijas mediji ziņo par šausminošu gadījumu kādā Hakasijas ciemā. Laulāts pāris, kam bija uzticēta 11 mēnešus veca zīdaiņa pieskatīšana, piedzēries un iemetis mazuli degošā krāsnī. Bērns ir miris, apstiprinājusi Hakasijas izmeklēšanas komiteja.

Izmeklētāju versija ir šāda: otrdien, 29.janvārī, mazuļa 18 gadus vecā māte devās uz kaimiņu ciemu un rūpes par bērnu atstāja vecvecāku - 42 gadus vecas sievietes un 47 gadus veca vīrieša - pārziņā.

"Atrodoties alkohola reibumā, aizdomās turamie pastrādāja mazdēla slepkavību. Ģimenes loceklis krāsnī atrada mazuļa līķi ar pazīmēm, ka tas atradies augstā temperatūrā," teikts izmeklētāju paziņojumā.

Aizdomās turamie ir aizturēti un sākta krimināllieta. Piektdien, 1.februārī, tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

Hakasijas bērnu tiesību komisāre Irina Aula atklāja, ka aizdomās turamajiem ir četri bērni - trīs no tiem ir pieauguši, ieskaitot noslepkavotā zīdaiņa māti, un nepilngadīgs dēls, kurš mācās astotajā klasē. Pusaudzis patlaban mitinās pie vecākā brāļa.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu