Škoda jaunākais krosovers iegūst aprises (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Volkswagen grupā šobrīd ir divi mazās klases krosoveri, bet drīzumā būs jau trīs, jo Seat Arona un Volkswagen T-Cross piebiedrosies Škoda Kamiq.

Tikai pagājušajā nedēļā Škoda oficiāli atklāja, kā tiks saukts kompānijas mazās klases krosovers. Tas kristīts par Kamiq un papildinās čehu uzņēmuma krosoveru klāstu, kurā patlaban ir lielais Kodiaq un vidējais Karoq. Tagad Škoda publiskajā telpā izvietojuši pirmās divas jaunā modeļa dizaina skices.

Foto: Škoda

Attēlos redzams, ka Kamiq no lielajiem brāļiem pārņēmis dubulto lameļu dizaina radiatora režģi, turpretī dalītie LED priekšējie lukturi ar dienas gaitas LED lampiņu joslām virs galvenajiem lukturiem ir jaunums. Jaunums Škoda modeļu klāstā ir arī dinamiskie virzienrādītāji priekšā un aizmugurē. 

Foto: Škoda

"Mūsu jaunajā Kamiq esam ieviesuši pilnīgi jaunu priekšējo lukturu konfigurāciju. Dalītie lukturi ar dienas gaitas gaismām augšpusē ir jaunums. Tās piešķir Kamiq unikālu izskatu un reprezentē mūsu SUV veiksmīgās dizaina valodas jaunu interpretāciju," - tā Škoda galvenais dizainers Olivers Štefani.

Škoda Kamiq pasaules pirmizrāde notiks Ženēvas automobiļu izstādē, kas preses pārstāvjiem durvis vērs 5.martā, bet ikvienam citam interesentam būs pieejama no 7.marta.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu