Pirmais elektriskais Audi salonos nonāks pavasarī un maksās daudz

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Audi e-tron
Audi e-tron Foto: Publicitātes foto

Latvijā sākusies pilnībā elektriskā un sportiskā apvidus automobiļa Audi e-tron iepriekšpārdošana.

Audi pirmais sērijveida elektroauto ir apgādāts ar diviem elektromotoriem. Tā jauda sasniedz 300 kW jeb 408 ZS, savukārt maksimālais griezes moments ir 664 Nm. Modelis spēj sasniegt 100 km/h 5,7 sekundēs, savukārt tā elektroniski ierobežotais maksimālais ātrums ir 200 km/h. 

Foto: Publicitātes foto

Lai arī e-tron ir elektriskā pilnpiedziņa, normālos apstākļos darbojas tikai aizmugurējais elektromotors. Šāda koncepcija ļauj taupīt enerģiju un ar vienas uzlādes reizi nobraukt vairāk. WLTP testa ciklā autonomija ir 400 kilometri, ko gan palīdz sasniegt arī inovatīvā rekuperācijas sistēma, kas nodrošina līdz pat 30% no nobraucamā ceļa garuma.

Audi e-tron ir septiņi drive select profili, ar kuriem vadītājs var mainīt Audi e-tron raksturu, kā arī augstumu 7,6 centimetru diapazonā. Jo tas zemāks, jo labāka aerodinamika un lielāks nobraucamais attālums.

Audi salonos jaunais modelis nonāks pavasarī un būs pieejams par 82 650 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu