Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

TOP 10: jaunas un pikantas rotaļlietas pieaugušajiem Valentīna dienai

"Egoiste" noskaidro
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šodien, 14. februārī, svinam Valentīna dienu, kad īpaši domājam, kā iepriecināt savu otro pusīti. Piekritīsiet, ka ziemas aukstumā īpaši patīkami būtu, ja svētkiem asumiņam piešķiltu kādu kaisles dzirksteli.

Tāpēc "EGOISTE" devās ciemos uz veikalu «SexyStyle», lai uzzinātu, kas jauns pieaugušo rotaļlietu plauktā!

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

SKATIES PAR JAUNUMIEM VIDEO! 

Vibrostimulators “Volta” 

Vibrators ar elastīgiem maiga silikona galiņiem domāts baudpilnai klitora un citu erogēno zonu stimulācijai. "Universāla ierīce, ar ko var masēt gan kaklu un sejas ādu tās labākai apasiņošanai, gan arī lietot erogēno zonu stimulēšanai," stāsta "SexyStyle" pārstāve Elīna Hasanova. Fantāzijai te nav gala - var sniegt labsajūtu kā sievietei, tā vīrietim. Šī rotaļlieta ir pilnībā ūdensizturīga, tāpēc varēsi mierīgi ļauties ūdens priekiem vannā vai dušā." Vibrators darbojas 6 intensitātēs, un ir pieejama 6 stimulācijas ritmu izvēle. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: jānis škapars tvnet

Vibrostimulators vīriešiem “Manta”

"Vibrostimulators, kas oriģināli, ņemot vērā formu un dizainu, domāts vairāk kungiem dzimumlocekļa labsajūtai, tomēr ir izmantojams arī citu erogēno zonu stimulēšanai, piemēram, krūtsgaliem," ar stimulatoru iepazīstina Elīna. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Klitora stimulators “Womanizer” un vibrostimulators pārim “We-Vibe”

"Divas populārākās seksa rotaļlietas ("Womanizer" un "We - Vibe") tagad ir pieejamas arī īpašajā komplektā, lai pārim abiem būtu iespēja spēlēties un gūt baudu," rādot komplektu, stāsta Elīna. Kas tad ir šīs divas populārākās pieaugušo mantiņas? 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Lai gan pēc elegantā izskata nepateiksi, Womanizer slēpj sevī jaudīgu mehānisms, dāvājot sievietei iespēju izjust intensīvu klitora stimulāciju jau pēc pirmā pogas spiediena. Pulsējošā gaisa plūsma, kas glāsta klitoru, dod iespēju sasniegt orgasmu jau 2 minūšu laikā," apgalvo veikala produkcijas pazinēja. "Tā ir revolūcija, jauna pasaule sievietei, kurai iepriekš, lai sasniegtu kulmināciju, bija vajadzīgs daudz ilgāks laiks." Kā izrādās, arī vīriešiem ļoti patīk šī rotaļlietiņa, ar to spēlējoties uz savas partneres. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bet We-Vibe Match ir populārākā rotaļlieta pāriem. Patiesībā vienīgā! "Tas ar savu iegareno C veida formu ieskauj sievietes klitoru un G punktu, vienlaicīgi ļaujot abiem partneriem izjust stimulējošu vibrāciju," stāsta Elīna. 

Universālais vibromasažieris “Bodywand”

Eleganta, ērti lietojama masāžas ierīce ar vibrējošu apļveida uzgali uzbudinošai intīmo ķermeņa daļu stimulēšanai vai īpaši relaksējošai saspringtu plecu masāžai. "Sākotnēji tā tika izmantota kā masāžas ierīce, līdz pornogrāfija ieviesa savas korekcijas un rada tai pavisam citu lietojumu. Šī ir mantiņa - klasika," iepazīstina Elīna. Kāds tad ir tās lielākais pluss? Izrādās, mantiņai ir liela saķeres virsma, kas aptver lielu ķermeņa zonu, to aktīvi stimulējot. "Tas rada īpaši patīkamas sajūtas sievietei, kā rezultātā var sasniegt vairākkārtējus orgasmus," stāsta Elīna.  

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Universālais vibromasažieris “LAYA II”

Šis modelis ir daudz mazāks vibromasažieris, ko ērti paņemt līdzi ceļojumos vai tāpat nēsāt līdzi somiņā, kad nepieciešams mazināt stresu vai saspringumu muskuļos.  "Šim modelim ir īpaši jauka forma, kas pieguļ visam ķermenim. Talkā ņemam masāžas eļļu un slidinām ierīci partnerim/ei pa visu ķermeni, sajūtas būs ļoti uzbudinošas," apgalvo eksperte.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Erekcijas gredzens “Tenga Smart”

Erekcijas gredzens ar ergonomiski pielāgotu, klusu vibroelementu vēl izteiktākai sievietes un vīrieša stimulācijai. "Vibroelementam ir 5 vibrācijas intensitātes, un tas ir pietiekami garš, lai kustības laikā spētu stimulēt sievietes klitoru. Šo gredzenu iespējams arī ērti paslēpt rokā un maigi kutināt sava partnera ķermeni un tā erogēnās zonas," atklāj Elīna. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Prezervatīvi ar lubrikantu 

"Šie prezervatīvi no Šveices ir īpaši ar to, ka tie ne tikai lieliski pieguļ un praktiski nav manāmi, bet  tiem iepakojumā līdzi nāk arī lubrikants," stāsta eksperte. Kāpēc tas ir svarīgi? Jo reizēs, kad ar seksu nodarbojamies ilgāk par 5-10 minūtēm, prezervatīvs sāk izžūt. Tātad, jo vairāk lubrikanta, jo ilgāk var nodarboties ar patīkamo un prezervatīvs nesaplīsīs!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Lubrikants + masāžas eļļa, divi vienā

"Jauns produkts, kas ietver sevī gan masāžas eļļas ar patīkamu aromātu, gan lubrikanta īpašības. Jā, un to var arī ēst! Kas ir svarīgi, jo pēc patīkamas masāžas, ko veicam ar rokām, partneris var stimulēt intīmās zonas ar labu slīdamību un sniegt orālus skūpstus," stāsta Elīna. Tātad pēc masāžas nav jāpārtrauc mīlas process, skrienot uz vannas istabu mazgāt rokas, bet var mierīgu prātu darīt visu, ko vēlies. Jā, un šis ir drošs kopā ar prezervatīviem!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pikanta ekskursija

Lieliska dāvana Valentīna dienā būtu arī pieteikta ekskursija intīmpreču veikalā ar konsultantu, kas atbildēs uz visiem interesējošajiem jautājumiem un parādīs arī dažādas tehnikas. Garantija - vēl labāks sekss un beidzot otra vēlmju uzzināšana!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Guļamistabas mode

Un, protams, tērpi. "Modē nākušas ir mežģīnes un izsmalcināti apakšveļas dizaini. Audums, kas imitē lakādu, bet ir gana elpojošs un patīkams. Atgriežas arī halātiņu mode, kas, kā izrādās, patīk ne tikai sievietēm, bet pat ļoti vīriešiem," apgalvo Elīna. Veikalā ir arī modes dizainers, kas var tev personīgi uzšūt halātiņu. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tāpat arī rotaslietas kā neatņemama mīlas rotaļu sastāvdaļa ir ienākušas guļamistabā. Elīna video arī stāsta un demonstrē, kā šīs rotaslietas var nēsāt arī ikdienā.

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

VAIRĀK BILŽU GALERIJĀ

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu