Rīgā atvērts drosmīgs kokteiļbārs cilvēkiem ar labu gaumi (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kokteiļbārs “Le Kiki”, kas savu mājvietu radis Vecrīgā, ir provokatīva izklaides vieta izsmalcinātai, bet savā būtībā patiesai un rotaļīgai sabiedrības daļai. Tā ir vieta, kura atbalsta īstas un nesamākslotas vērtības, un augstu vērtē īpašu talantu – baudīt dzīvi pilnvērtīgi!

“Le Kiki” – uz morāles sliekšņa

Ne velti šī jaunā lokācija Rīgas bāru kartē tiek dēvēta par mazliet provokatīvu tās nosaukuma dēļ – Le Kiki ir sens apzīmējums kaislīgai rīcībai mīlas laikā, proti, kad partneris vai partnere tiek satverta aiz kakla. Bāra saimnieki, meklējot atbilstošu nosaukumu, jaunajam mazliet provokatīvi rotaļīgajam projektam, atrada to senos franču valodas krājumos, un tas lieliski atbilda bāra konceptam un idejai. Piekritīsiet, francūži ir īsti mīlas meistari – mums, latviešiem, nu arī Rīgā ir izklaides vieta, kur ļauties īstām un patiesām sajūtām. Turklāt kluba sauklis – Uz morāles robežas lieliski raksturo bārā virmojošo gaisotni, un to izjutīs ikviens LeKiki kokteiļbāra viesis.

Foto: Publicitātes foto

Tapis latviešu un lietuviešu sadarbības rezultātā

Kokteiļbāra īpašnieki ir pieredzējuši naktsdzīves izklaides vietu izveidē un vadīšanā. Bez “Le Kiki” Rīgā, tiem ir trīs veiksmīgas izklaides vietas Viļņā – naktsklubs “Materialiste”, džina bārs “Sanatorija” un izklaides vieta “Bardakas”. Redzot potenciālu Rīgas nakts izklaides dzīves spektra paplašināšanā izvēlētajai mērķauditorijai – izsmalcinātai, patiesai un gaumīgai Rīgas sabiedrībai, un atrodot atbilstošu sadarbības partneri Latvijā, tika pieņemts lēmums par labu “Le Kiki” tapšanai. Kluba saimnieki sola uz Rīgu vest labākos Lietuvas dīdžejus un veidot kopīgus muzikālus projektus ar labākajiem Latvijas klubu māksliniekiem.

Izklaides vieta gaumīgiem cilvēkiem

Ņemot vērā, ka Rīgas naktsdzīve līdz šim tika iedalīta divās galējībās – tūristiskas pop mūzikas naktsklubi vai izklaides vietas tehno mūzikas piekritējiem, kokteiļbāra “Le Kiki” īpašnieku iecere ir paplašināt iespējas, kur pulcēties cilvēkiem ar citādu mūzikas gaumi, kas novērtē izsmalcinātību un ir gana drosmīgi savā būtībā, ļaujoties jautriem vakariem lieliskā atmosfērā.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu