Kad sieviete aizmirst paslavēt vīrieti gultā... Izrādās, tas ir ļoti svarīgi! (1)

Eksperta viedoklis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Cik gan bieži mēs lasām pamācošus rakstus par savas seksualitātes iepazīšanu, kur sievietes aicina pirmkārt iepazīt savu ķermeni un tā vēlmes. Jā, tas ir svarīgi - uzskata seksologs Alekss Mejs, tomēr sieviete nedrīkst koncentrēties tikai uz to. Sieviete, pat ja viņa patiešām ir dieviete gultā, nedrīkst aizmirst par savu partneri!

"Sievietēm patīk domāt, ka viņas gultā ir dievietes un visu vienmēr izdara pareizi. Viņas pat turpina tā domāt, ja tam visam paralēli jūtama arī partnera neapmierinātība vai  dzirksteles pazušana abu starpā. Viņa domā, ka turpina visu darīt kā teicamniece. Tomēr no vīrieša puses tas viss izskatās citādi," šādu situāciju, kad gultā sieviete koncentrējas tikai uz sevi, komentē seksologs Alekss Mejs

Pēc seksologa pieredzes, vīrietis agrāk vai vēlāk arī pārstās savai partnerei sniegt baudu, ja viņa domās tikai un vienīgi par sevi, aizmirstot, ka gultā ir divi cilvēki - pāris. 

Kā tad partnerim likt sajusties labi? "Pavērojiet pašas, uzslavējiet viņu, un jau uzreiz jūs ieraudzīsiet uguni viņa acīs! Vīrieti ir jāslavē un, ja tas šķiet sīkums, kas piemirstas, ar sekām būs jāsadzīvo," brīdina attiecību pazinējs. 

Vīrieši domā pavisam citādi nekā sievietes, bet tas nedrīkst būt šķērslis pāra baudai. 

Vai tu gultā slavē savu partneri?

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu