Ščerbatihs: es vēlos vēl bērnus, tāpēc četrdesmitgadnieces man neder (20)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Raidījumā "Starp mums runājot" (STV Pirmā!) uzņēmējs Viktors Ščerbatihs atklāti skaidro, kāpēc sievietēm ap četrdesmit vairs nepievērš uzmanību. Atgādinām, ka bijušajam svarcēlājam pašam šobrīd ir četrdesmit četri gadi. 

"Es esmu tādā vecumā, ka man vēl interesē bērni. Es gribu vēl bērnus.

Es varu iepazīties ar sievieti, kurai ir četrdesmit gadu, bet vai viņa man spēs dāvāt bērnus? 50 % uz 50%. Tāpēc gadiņi jāsamazina," raidījumā runā Viktors Ščerbatihs.

Protams, kungam tiek jautāts, kāds tad sieviešu vecums viņu apmierinātu? 

"Ar divdesmitpiecgadīgu ir grūti atrast kopīgu valodu, jo viņa vēlas vēl spēlēties. Ar divdesmit astoņus gadus vecu sievieti - jā, viņa jau ir gatava attiecībām, dzīvot kopā, dzemdēt bērnus," rēķina Ščerbatihs. "Bet jā, es visu rēķinu pēc tā, ka es nezinu, cik es ilgi dzīvošu..."

STV Pirmā! Skatītājus priecēs īpaši sievišķīgs un atklāts sarunu šova "Starp mums runājot" raidījums, kad, atzīmējot gaidāmos 8. marta svētkus, studijā viesosies tikai un vienīgi vīrieši - Viktors Ščerbatihs, Ansis Klintsons, Aldis Gobzems un Kaspars Kambala. 

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu