WD-40 palīdz "ievasarot" ziemas diskus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Drīzumā gaidāmā riepu maiņas sezona prasīs arī priekšdarbus disku uzglabāšanai.

Ja ziemas riepas kopā ar diskiem glabājas riepu servisā, to tīrība un stāvoklis paliek servisa darbinieku ziņā. Taču ne mazums autoīpašnieku izvēlas uzglabāt nesezonas riepu un disku komplektus mājās. Tā ir iespēja pašiem notīrīt to no ziemas putekļiem, sāls un uzglabāt atbilstoši ražotāja prasībām. Riepas var uzglabāt gan uz diskiem, gan atsevišķi (atšķiras vien novietojums - stāvus līdzās vai citu uz citas), taču jebkurā gadījumā diskiem nekaitēs neliela iekonservēšana. Visērtāk un lētāk to paveikt ar universālo eļļošanas līdzekli WD-40, kurš pasargās vieglmetāla diskus no korozijas un skrāpējumiem. Ja nav vēlmes un iespējas apstrādāt visu disku, ar WD-40 vajadzētu vismaz izpūst skrūvju vietas un centru. Tas atvieglos riteņu montāžu rudenī un pasargās skrūvju sēžas.

Foto: Publicitātes foto

Nopietnākiem darbiem WD-40 Specialist līnija

Ilgākam efektam un aizsardzībai izstrādāta biezāka WD-40® Specialist® High Performance White Lithium Grease jeb labi pazīstamā litija smērviela. Tā nodrošina ilglaicīgu eļļošanu, nesašķidrinās temperatūras ietekmē un nenotek no eļļojamās virsmas. Litija ziede izstrādāta augstai slodzei pakļautu mezglu apstrādei, jo samazina detaļu berzi un pasargā tās no ieķīlēšanās, nodiluma un ierūsēšanas. Lai gan Lithium Grease ir biezāks sastāvs, to var izsmidzināt kā šķidrumu. Tas labi iesūcas spraugās un nožūstot atstājot blīvu, aizsargājošu pārklājumu, kas nenomazgājas, nekūst, nesasalst un nenotek jebkādos laika apstākļos. Šis WD-40 Specialist produkts ir izcili piemērots instrumentu un detaļu konservācijai jeb ilgtermiņa glabāšanai, kā arī mezglos, kas bieži pakļauti mitruma un netīrumu ietekmei, piemēram, sakabes mehānismi, auto vinčas u. tml. Sevišķi noturīgs tas ir temperatūras diapazonā no -18°C līdz 145°C. WD 40 Specialist sērijas līdzekļi pildīti parocīgās 400 ml aerosola pudelēs ar nolokāmu salmiņu ķīmijas ievadīšanai tikai apstrādājamajā mezglā, nenotraipot apkārtējās virsmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu