Gāzes smaku Ģertrūdes ielā, iespējams, radījuši kanalizācijā izlieti pārpalikumi no gāzes balona

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija/FLICKR

Gāzes smaku Ģertrūdes ielā, iespējams, radījuši kanalizācijā izlieti pārpalikumi no gāzes balona - gāzes šķidrā frakcija, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Līdz ar to smaka pārvietojas pa kanalizācijas sistēmas loku Ģertrūdes un Stabu ielā (no Aleksandra Čaka līdz Avotu ielai).

VUGD informē, ka ir sākta kanalizācijas sistēmas ventilācija.

Aktīvākais darbs norisinās Stabu ielas posmā. No Ģertrūdes ielas nama evakuētie iedzīvotāji var atgriezties mājokļos, uzsvēra dienestā.

Atjaunota arī iepriekš notikuma vietā ierobežotā transportlīdzekļu un gājēju kustība.

VUGD norāda, ka notikuma vietā Stabu ielā kopā ar Gāzes avārijas dienestu un Rīgas pašvaldības policiju turpinās uzraudzīt situāciju.

Lai izvairītos no iespējamas gāzes smakas, dienesti aicina minētās apkārtnes iedzīvotājus turēt logus aizvērtus.

Kā vēstīts, dienestiem otrdienas vakarā tika ziņots par iespējamu gāzes noplūdi dzīvojamā mājā Ģertrūdes ielā. Kā informēja Valsts policijā, no ēkas tika evakuēti aptuveni 25 cilvēki.

VUGD pārstāve Agrita Vītola aģentūrai LETA teica, ka glābēji notikuma vietā ieradušies pēc AS "Latvijas Gāzes" izsaukuma.

Savukārt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Arita Rudzīte aģentūrai LETA apstiprināja, ka nevienam cilvēkam notikuma vietā ārstu palīdzība nav bijusi nepieciešama.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu