"Esmu blogere, gribu jūsu produktus!" Krievijas sociālie tīkli iesmej par influenceres prasībām (1)

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Krievijas sociālajos tīklos pamatīgu jautrību izraisījusi blogeres sarakste ar kosmētikas zīmolu "Lush". Blogere īsā ziņā pieteicās bez maksas izmēģināt zīmola produkciju un tikpat lakoniski arī tika atraidīta. 

"Sveiki! Es esmu blogere," ar zīmolu aplikācijā "Instagram" sazinājās Bella Rapoporta. "Es gribētu saņemt kādus produktus un pastāstīt par tiem "storijos"."

"Bella, sveiki!" lasāms atbildē. "Paldies par ziņu. Diemžēl neesam ieinteresēti."

Pašpasludinātā influencere Rapoporta pati saraksti ievietoja savā "Instagram" kontā, žēlojoties, ka zīmoli atbalstot feministes vien tad, ja viņām esot desmitiem tūkstoši sekotāju. Viņa arī sacīja, ka viņai patīkot "Lush" produkcija, taču cenas esot pārāk augstas, lai viņa pati to pirktu.

Sarakste drīz vien kļuva par Krievijas interneta sensāciju.

"Sveiki, "Sberbank! Es esmu blogeris. Es gribētu saņemt kādas banknotes un pastāstīt par tām savos "storijos"," pie Krievijas lielākās bankas jokojot vērsās kāds tvitera lietotājs.

"Darīsim tā. Iedosim jums patestēt banknotes. Atdosiet atpakaļ ar procentiem. Vispār gribam, lai patestējat mūsu kredītu!" asprātīgi atbildēja banka.

Tvitera lietotāji nāca klajā ar vēl citām versijām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu