Kravas autovadītājs no Latvijas izraisa avāriju uz Minhenes apvedceļa

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vācijas ceļu policija
Vācijas ceļu policija Foto: AFP / Scanpix

Auto sastrēgumi uz Minhenes austrumu apvedceļa ir kļuvuši jau par ikdienišķu parādību, taču tos izraisa ne vien ceļu remonti, bet arī satiksmes negadījumi, tā piektdienas vakarā vēsta laikraksts „Süddeutsche Zeitung”. Piektdienas priekšpusdienā ap plkst.11:30 uz autoceļa A99 braucot Minhenes virzienā kāds Latvijā reģistrētas kravas automašīnas vadītājs nepārliecinājās par drošu manevru un, pārkārtojoties no kreisās uz labo braukšanas joslu, aizķēra kādu vieglo auto.

Vieglā automašīna saslīdēja, vienu reizi apgriezās ap savu asi un ietriecās barjerās, kas sadala auto ceļa pretējā virziena joslas. Policija ziņo, ka ceļa joslas sadalošās barjeras ar triecienu ieliektas aptuveni vienu metru dziļi pretējās braukšanas kustības joslā. Lai novērstu šo satiksmes apdraudējumu, auto ceļš A99 Zalcburgas virzienā īslaicīgi braukšanai slēgts. Ceļa infrastruktūrai nodarītie zaudējumi aplēsti €10 000 apmērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu