Velsas princis Čārlzs ar Kamillu dodas izbraukumā pa Havanu retro auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lai gan Lielbritānijas troņmantnieks, Velsas princis Čārlzs pārsvarā auto izbraucienos dodas sava uzticamā šofera pavadībā, esot Havanas vizītē Kubā, viņš tomēr sēdās pie stūres pats, lai cildinātu kubiešu mīlestību pret klasiskā stila auto, raksta Telegraph. 

Par izredzēto "skaistulīti" tapa melns, elegants, 66 gadus vecs, bet teicami renovēts MG TD rodsters.

Šāda tipa automobilis ir retums uz salas, kur bieži autovadītāji izvēlas amerikāņu kadiljakus, ševroletus un dodžus. 

Foto: Reuters/ScanPix

Septiņdesmit gadus vecais princis, kuram līdzās sēdēja viņa sieva, Kornvolas hercogiene Kamilla (71), brauca cauri Džona Lenona parkam. Apstādinājis auto, princis, kā jau džentlmenis, atvēra durvis savai dāmai un pasniedza roku, lai palīdzētu izkāpt. Kamilla smejoties komentēja: "Tu man palīdzi izkļūt no elegances!"

Pēc brauciena pa parka aleju Čārlzs notiekošā vērotājiem atzina, ka šī ir viena no skaistākajām automašīnām, ar ko viņš ir braucis: "Automašīnai ir ļoti jutīgs akseleratora pedālis. Tas ir neticami tuvu bremžu pedālim, tāpēc jābūt uzmanīgam, lai nenospiestu nepareizo."

The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall leave the British Ambassador’s Residence in a 1953 MG TD - Their Royal Highnesses are attending a British classic cars and motorbikes event in Havana.#RoyalVisitCuba pic.twitter.com/JMPuZ0RKig

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu