Pārlielupē Jelgavā apzagti vairāki dzīvokļi; policija aicina iedzīvotājus rūpēties par drošību

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Nedēļas pirmajās dienās Pārlielupes rajonā Jelgavā apzagti vairāki dzīvokļi, un policija aicina iedzīvotājus parūpēties par savu mantu drošību un nekavējoties ziņot par aizdomīgām personām.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece aģentūrai LETA skaidroja, ka pirmdien likumsargiem ziņots par zādzību no dzīvokļa Paula Lejiņa ielā, kas pastrādāta, uzlaužot durvju slēdzeni. No telpām nozagti dažādi juvelierizstrādājumi, parfimērija un citas mantas.

Savukārt otrdien policijā saņemta informācija, ka, uzlaužot durvju slēdzeni Pērnavas ielā, no dzīvokļa nozagts portatīvais dators. Tajā pašā dienā ziņots par vēl kāda dzīvokļa slēdzenes sabojāšanu Pērnavas ielā.

Policija atkārtoti atgādina iedzīvotājiem par drošības pasākumiem sava īpašuma pasargāšanai. "Tā kā dzīvokļi pārsvarā tiek apzagti brīžos, kad to īpašnieku nav mājās, nepieciešams pārrunāt ar kaimiņiem, lai viņi pievērstu uzmanību svešām personām, kuras atrodas dzīvokļu tuvumā," aicināja Sietniece.

Tāpat iespēju robežās būtu nepieciešams mājokļus aprīkot ar drošām metāla durvīm, kā arī tajos ierīkot metāla seifus vērtslietu un naudas glabāšanai. Policija arī aicina dzīvokļu durvis vienmēr turēt aizslēgtas.

Gadījumā, ja tiek pamanītas aizdomīgas personas vai dzirdami dzīvokļa uzlaušanai raksturīgi trokšņi, par to nekavējoties jāinformē policija, zvanot pa tālruni 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu