Astoņas eksotiskas atpūtas vietas Latvijā

Foto: Flickr, Airbnb, TVNET
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai baudītu eksotiku, jādodas ārpus Latvijas robežām? Izrādās - tas ir mīts. Portāls "RusTvnet" apkopojis satriecoši skaistas atpūtas vietas Latvijā - mājiņā kokā, peldošs namiņš, caurspīdīgs iglu un pat sala, ko iespējams īrēt. 

Namiņš kokos netālu no Cēsīm

Namiņš kokos atrodams Gaujas nacionālajā parkā priežu meža ielokā. Tas atrodas apmēram trīs kilometru attālumā no Cēsīm un 90 kilometru attālumā no Rīgas. 

Foto: Airbnb

Šīs visnotaļ eksotiskās naktsmītnes saimnieki vēsta, ka viesošanās laikā būs pieejami netālu, ja būs kas nepieciešams, taču mieru netraucēs. 

Šajā vietā ceļotājiem pieejama arī grila vieta, divriteņu noma. Tualete un dušas atrodamas citā mājā. Portālā "Airbnb" atrodamā informācija liecina, ka par atsevišķu samaksu iespējams pasūtīt arī latviešu pirts rituālu. 

Peldošais nams Kurzemē 

Domājams, šajā namiņā, kas atrodams Usmas ezera krastā, noteikti ikviens var justies īsteni eksotiski. 

Foto: Airbnb

Viesiem atpūtas kompleksa teritorijā pieejams arī internets, sauna un restorāns. 

Namiņš uz ūdens netālu no Ķekavas 

Netālu no Ķekavas atrodami trīs peldoši namiņi. Tie ir pavisam nelieli - 2,5 reiz 2,5 metri. Ārpus dzīvojamās zonas pieejama terase un grila vieta. 

Foto: Airbnb

Nedaudz tālāk atpūtas kompleksā pieejama arī duša, virtuve, galda teniss un novuss, tāpat pieejama arī laivu noma. 

Treileris zvejnieku ciematiņā 

Šī eksotiskā naktsmītne atrodama Kurzemē, Talsu novadā esošajā Slīteres nacionālajā parkā. 

Foto: Airbnb

Ceļotāji, kuri šeit viesojušies, raksta, ka pie treilera pieejami arī šūpuļtīkli, galds, krēsli un labierīcības ar izlietni. 

Sala, ko iespējams īrēt 

Dagdā, netālu no Latvijas robežas ar Baltkrieviju, iespējams īrēt telti, kas atrodas uz saliņas. No telts paveras gleznaini skati.

Foto: Airbnb

Uz salas ir vairākas līdzīgas teltis. Ir iespējams īrēt gan telti, gan arī visu salu. 

Caurspīdīgs iglu Liepājā

Tiem ceļotājiem, kuri sapņo lūkoties zvaigžņotās debesīs, varētu patikt caurspīdīgs iglu. Tajā nav labierīcību, tomēr eksotika garantēta. 

Foto: Airbnb

Šī eksotiskā naktsmītne atrodama Liepājā.

Telts ar skatu uz bišu dravu 

Uz Siguldu - ne tikai rudenī. Gaujas krastā atrodama naktsmītne - telts ar skatu uz bišu dravu. 

Foto: Airbnb

Kempingā pieejamas trīs šādas teltis. Tajās ir elektrība un Wi-Fi. Ceļotājiem tāpat pieejama virtuve, labierīcības ar dušu un tualeti.

Iglu-namiņš netālu no Tukuma

Eksotiska naktsmītne - iglu-namiņš atrodams Milzkalnē, Engures novadā. Ceļotāju ērtībām šeit tiek piedāvāta naktsmītne un terase, kā arī 900 kvadrātmetri meža. Par atsevišķu samaksu iespējams atpūsties arī karstā pirts kublā. 

Foto: Airbnb

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu