Una Ulme: mana grāmata sievietei māca pieņemt sevi...

Egoiste iesaka!
Foto: Publicitātes foto
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Līdz ar dabas atmodu šajā pavasarī Latvijas grāmatnīcās nonākusi iedvesmojoša skaistuma, dzīvesveida un pašizziņas grāmata “Skaistumam nav gadu”. Žurnālistei Unai Ulmei šī ir pirmā grāmata, kas tapa sākotnēji kā romāns, bet vēlāk tomēr transformējās par grāmatu, kuras misija ir iedvesmot sievietes. iedvesmot izzināt un galu galā iemīlēt katru savu krunciņu. "Egoiste" aicināja uz īsu interviju Unu, jo, kurš gan labāk var pastāstīt par savu darbu kā autors. 

Skaties video interviju, kurā uzdodam piecus jautājumus par grāmatu un tās tapšanas ceļu. 

1. Runā, ka mūza rakstniekam pie durvīm pieklauvējot visnegaidītākajā brīdī. Kā aizsākās tavs un grāmatas stāsts?

2. Kas bija visgrūtākais tev pašai, rakstot grāmatu?

3. Ja tava grāmata būtu draudzene, ar kuru tev jāiepazīstina, kā tu viņu raksturotu?

4. Grāmatā ir arī citu Latvijā pazīstamu sieviešu pieredzes stāsti. Kāpēc tieši viņas un kas viņas visas vieno?

5. Par ko būs tava nākamā grāmata?

Atbildes skaties video!

Šī nav grāmata tikai par laba izskata noslēpumiem, bet arī par to, kā būt harmonijā ar sevi, saviem gadiem un ķermeni. Grāmata ir kā autores saruna ar labāko draudzeni, kurā caur personiskās pieredzes prizmu Una sniedz vērtīgus skaistumkopšanas, stila un pašapziņas celšanas padomus.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

“Grāmata “Skaistumam nav gadu” ir mans veltījums sievietēm, kuras vēlas labi justies un izskatīties savā vecumā. Katrs padoms ir pašas pārbaudīts, katra metode padziļināti izpētīta, bet dzīves atziņas iegūtas, ejot sarežģīto pašizziņas ceļu. Grāmata apvieno sešas savstarpēji saistītas nodaļas, kas iedvesmo un izglīto, palīdzot ikvienam pašam atrast trūkstošo puzles gabaliņu harmoniskas dzīves kopainas izveidei,” savu darbu raksturo Una Ulme.

Foto: otto

Grāmatā apkopoti praktiski padomi – sākot ar to, kā atbrīvoties no stresa, cikos sportot, lai samazinātu svaru, un kā pareizi elpot, un beidzot ar uzmundrinošiem ieteikumiem, ko darīt, ja negribas smaidīt. Grāmatu caurvij iedvesmojošu sieviešu laba izskata un pašsajūtas noslēpumi. Tajos dalās Ināra Slucka, Vija Vētra, Baiba Jevdokimova, Una Kārkliņa, Žanna Dubska, Iveta Vecmane un citas. Vienkāršā valodā Una apraksta medicīniska satura informāciju, kas balstās uz zinātniskiem pētījumiem un pierādītiem faktiem par to, kas ietekmē mūsu skaistumu un patiešām palīdz to saglabāt. Lai sievietes pašas varētu rūpēties par savu skaistumu un stilu, grāmatā ietvertas profesionāļu meistarklases, kas soli pa solim atklāj, kā pareizi veikt vakuummasāžu sejai, kādas pārvērtības spēj sniegt liftinga grims un kā atrast savai personībai atbilstošāko stilu. Grāmata pārsteidz ar Unas atklāto pieredzes stāstu par ceļu uz sevis iemīlēšanu – par kritieniem un piecelšanos, šķiršanos un iemīlēšanos, augstprātību un piedošanu... Pārsteidzoši drosmīgas atzīšanās – gluži kā dienasgrāmata, kā grēksūdze.

Foto: Publicitātes foto

Autore liek aizdomāties par visām šīm tēmām, nevienam neko neuzspiežot, bet tikai pastāstot par sevi un daloties ar tām zināšanām, kuras apguvusi savā dzīves ceļā.

Grāmata “Skaistumam nav gadu” nopērkama Latvijas labākajās grāmatnīcās un blogā ageless.lv

Una Ulme arī nesen piedalījās mūsu rubrikā "Kleitu stāsti". Noskaties!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu