Jaunā interneta zvaigzne: Tirona Lanistera dubultnieks no Pakistānas (5)

TVNET/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kamēr visa pasaule aizturētu elpu seko līdzi seriāla "Game of Thrones" ("Troņu spēle") pēdējās sezonas pavērsieniem, kāds jaunietis Pakistānā nespēj ne atkauties no garāmgājēju uzmanības. Viņš ir pārsteidzoši līdzīgs vienam no skatītāju iemīļotākajiem tēliem - Tironam Laniteram, ko seriālā spēlē Holivudas aktieris Pīters Dinklidžs.

26 gadus vecais viesmīlis Rozi Kāns kļuvis par sociālo tīklu zvaigzni ne vien Pakistānā, bet nu jau arī visā pasaulē. 

Kāns par seriālu neko nezināja, līdz svešinieki sāka viņam nākt klāt uz ielas un gribēja ar viņu nofotografēties.

Foto: Reuters/ScanPix

"Es neiebilstu. Daudzi ar mani ir fotografējušies, tāpēc esmu kļuvis ļoti slavens," martā intervijā aģentūrai AFP stāstīja Kāns.

Foto: Reuters/ScanPix

Kānam un Dinklidžam ir ne vien līdzīgi sejas vaibsti, bet arī augums - ap 135 centimetriem. 

Kāns strādā nelielā kašmiriešu restorānā Ravalpindi, Pakistānā.

Restorāna īpašnieks Maliks Aslams Pervezs stāsta, ka Kāns esot čakls darbinieks. Turklāt viesmīļa līdzība ar slaveno aktieri piesaistījusi restorānam daudzus jaunus apmeklētājus, kuri dubultnieku vēlas redzēt paši savām acīm.

Foto: Reuters/ScanPix

"Kad viņam ir brīvdiena vai viņš saslimst, cilvēki jautā, kur viņš palicis? Viņi ir vīlušies," norāda Kāna priekšnieks. "Cilvēki viņu mīl. Šeit vienmēr ir daudz cilvēku, bet tagad viņa dēļ nav kur apgriezties."

Pakistānas ziemeļos dzimušais Kāns stāsta, ka gribētu kādu dienu satikt Dinklidžu, jo jau uztver viņu kā draugu un brāli. "Man viņš ļoti patīk, viņš ir mans draugs," saka Kāns. "Viņš ir tikpat garš, cik es, tāpēc man viņš ļoti patīk."

"Troņu spēli" sāka izrādīt 2011.gadā. Dinklidžs par savu tēlojumu līdz šim ieguvis trīs "Emmy" balvas un vienu "Zelta globusu". Tirons Lanisters ir viens no skatītāju iemīļotākajiem varoņiem.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu